ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Κοζάνη: Ψάχνουν το παιδί τους από το 1979!

Τα τελευταία τρία χρόνια τα τμήματα Ανηλίκων και Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έχουν ασχοληθεί με περισσότερες από... πέντε υποθέσεις παράνομων υιοθεσιών και εμπορίας βρεφών.

Ο τρόπος που δρουν τα συγκεκριμένα κυκλώματα είχε σκιαγραφηθεί με τα μελανότερα χρώματα μετά την εξάρθρωση κυκλώματος, στο οποίο φέρεται να συμμετείχε και εθελόντρια του δημοτικού βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί με τη σύλληψη μιας 29χρονης Βουλγάρας που έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να γεννήσει και να παραδώσει το παιδί της σε ζευγάρι Ελλήνων, ενώ η ίδια φέρεται να αποκάλυψε αργότερα στους αστυνομικούς πως και παλαιότερα είχε δώσει άλλο ένα παιδί της για παράνομη υιοθεσία!

Εντύπωση όμως προκαλεί και άλλη μία υπόθεση, που αφορά ζευγάρι δύο 60χρονων από την Κοζάνη, το οποίο το Νοέμβριο του 2011 κατήγγειλε στην υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος πως είχαν υποψίες ότι το παιδί τους είχε γίνει αντικείμενο αγοραπωλησίας. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν, η γυναίκα είχε γεννήσει τον Αύγουστο του 1979 στην Κοζάνη, ωστόσο λόγω προβλημάτων υγείας που παρουσίασε το βρέφος διακομίστηκε σε δημόσιο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, όπου και τελικά υπέκυψε. Το ζευγάρι, όμως, εμφανίστηκε πεπεισμένο πως το παιδί ήταν ζωντανό και μέχρι σήμερα εξακολουθούν να το αναζητούν.
Aπό την εφημερίδα Αγγελιοφόρος
το είδαμε στο kozanilife.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: