ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 (video)

Ο Παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0. 
Οι Αγρινιώτες, είχαν καλή παρουσία, είχαν ευκαιρίες να αυξήσουν το σκορ και με δύο τέρματα από τον κορυφαίο του γηπέδου...
Γκάλο και τον Καμαρά πανηγύρισαν το δεύτερο τρίποντό τους στην σεζόν.
Λίγα πράγματα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, του οποίου φαινόταν η απουσία του Ντε Βινσέντι από το γήπεδο. Απείλησαν με τον Ίλιτς νωρίς, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν οι Ηπειρώτες, μέχρι την στιγμή που ανέβασαν την απόδοσή τους οι γηπεδούχοι.

Το ματς:
Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης μια… αναστάτωση την είχαν. Μπάλες έπεφταν στον αγωνιστικό χώρο, παίκτες γλιστρούσαν από το ψιλόβροχο, ο Μπικέι έκανε κάποια λάθη που έδιναν την ευκαιρία στον ΠΑΣ να φύγει στην κόντρα, όμως το γκολ δεν ερχόταν. Από την στιγμή που οι γηπεδούχοι ήταν πιο ψύχραιμοι τα πάντα πήραν το δρόμο τους. Ο Γκάλο με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Χάβου.

Από την άλλη πλευρά, από την στιγμή που οι παίκτες του Παντελίδη δεν εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των γηπεδούχων στην αρχή, στις ευκαιρίες που τους δόθηκαν, με κορυφαία αυτή του Ίλιτς, δεν έφτασαν στο γκολ και περιορίστηκαν σε έναν πιο αμυντικό ρόλο. Το φινάλε του πρώτου μέρους, τους βρήκε πίσω στο σκορ, με τον Παναιτωλικό, να έχει αυτό που ήθελε.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ. Ο Παναιτωλικός, ήρθε με… φόρα από τα αποδυτήρια και ο Καμαρά έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Χάβου με ωραίο σουτ από το ύψος του πέναλτι. Τα πράγματα έγιναν πιο απλά για τους γηπεδούχους, την στιγμή που οι Ηπειρώτες προσπάθησαν να… «ξυπνήσουν» και να ξαναμπούν στο ματς.

Στις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν δεν κατάφεραν να το πετύχουν, παρά και τις κινήσεις που έγιναν από τον Παντελίδη, από τον πάγκο. Ο Παναιτωλικός, κράτησε μέχρι το φινάλε το 2-0, θα μπορούσε να το αυξήσει, αν ο Καμαρά, ήταν πιο προσεκτικός και μετά το σφύριγμα της λήξης από τον Παπαπέτρου, πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, μετά από εκείνη κόντρα στον ΠΑΟΚ και πάλι στην έδρα του.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Γκάλο, Μελισσάς, Κούσας, Μπικέι, Γοδόι, Τζούνιορ, Μπακάκης, Καμαρά (87’ Πασάς), Πόι (69’ Σφακιανάκης), Μπόγιοβιτς (92’ Κουτσοσπύρος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββας Παντελιδης): Βελλίδης, Στρούνα, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς (83’ Κεϊτά), Λίλα, Τσάβες, Βίλα (69’ Γιάκος), Κοροβέσης, Ίλιτς (78’ Κρητικός).

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Απτόσογλου (Αθηνών)

sport-fm.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: