ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός 2-0 (video)

Το ματς δεν μας εντυπωσίασε, μπορεί να ξεχαστεί γρήγορα, αλλά το τρομερό ανάποδο ψαλίδι του Ντε Μπλάσις θα το θυμόμαστε...

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού και μετά από τρία ματς χωρίς νίκη, επέστρεψε στις επιτυχίες, με τον Στάικο Βεργέτη να παίρνει το πρώτο του τρίποντο ως τεχνικός των Αρκάδων.

Το δεύτερο τέρμα για τους νικητές σημείωσε ο Ουρτάδο στο 72’, που ουσιαστικά «κλείδωσε» τους βαθμούς, αφού ο Λεβαδειακός δεν ήταν καλός και μοιραία το ντεμπούτο του Καραγεωργίου δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα.

Το ματς
Στα όρια του... ύπνου ήταν τα πρώτα λεπτά στον αγώνα. 
Ο Λεβαδειακός ήταν καλά στημένος αμυντικά, αλλά μέχρι εκεί, χωρίς να ασχολείται ιδιαίτερα με το επιθετικό κομμάτι, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν απειλούσε, έχοντας πρόβλημα στο να φτάσει στην εστία των Βοιωτών. Αφού λοιπόν στο 32’ ο Εντό δεν κατάφερε δις να νικήσει τον γκολκίπερ των Βοιωτών και δύο λεπτά αργότερα, ο Κάντζι δεν προτίμησε τον αφύλαχτο Γιάντση, αλλά τέλειωσε –ανεπιτυχώς- μόνος του την φάση, είδαμε το απόλυτο υπερθέαμα!

Ο Μουλόπουλος δεν εκτίμησε σωστά την μπαλιά, μετά από βολέ του Ερνάντες, ο Ντε Μπλάσις δεν το σκέφτηκε, παρά το ότι η μπάλα έσκασε μπροστά του και με απίστευτο ανάποδο ψαλίδι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, «κρέμασε» τον Πριζόφσκι και έκανε το 1-0 για τους Αρκάδες με έναν ανεπανάληπτο τρόπο στο 36’! Γκολ-highlight της σεζόν!

Πάντως βάσει της εικόνας του παιχνιδιού, μάλλον κάτι τόσο απρόβλεπτο θα μπορούσε να διαφοροποιήσει τις ισορροπίες, καθώς δεν φαινόταν στον ορίζοντα κάτι καλό... Ίδια ήταν και η εικόνα στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε μια άχαρη κυκλοφορία, χωρίς τις μεγάλες εμπνεύσεις και χωρίς να μπορούν να απειλήσουν ιδιαίτερα μπροστά από τις δύο εστίες.

Και κάπου εκεί στα μισά της επανάληψης, ο Αστέρας αποφάσισε να «κλειδώσει» τους τρεις βαθμούς και να μην μπει σε περιπέτειες. Έτσι σε μια αντεπίθεση στο 72’, ο Ντε Μπλάσις είδε στα αριστερά τον Κοντοέ, αυτός έκανε ωραία κίνηση, πάσαρε στον Ουρτάδο και ο Βενεζουελάνος με όμορφο πλασέ έγραψε το 2-0! 
Ουσιαστικά εκεί τέλειωσαν τα πάντα, ο Λεβαδειακός δεν ήταν σε καλή ημέρα και όντας δύο γκολ πίσω έμοιαζε αδύνατο να παλέψει για την ανατροπή. Έτσι, το τελευταίο 20 λεπτο πέρασε... ήρεμα, με τον Αστέρα να παίρνει τους τρεις βαθμούς.

Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντες, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας (61’ Κοντοές), Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Γκρατσίνι (67’ Ουρτάδο), Μπακασέτας (72’ Κουρμπέλης)

Λεβαδειακός: Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Λυκογιάννης, Λαμπρόπουλος (73’ Νικολακάκης), Μάγκας, Κονέ, Ιωαννίδης, Ροτζέριο, Κάντζι, Σκέμπης, Γιάντσης (63’ Ορτέγκα)

sport-fm

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: