ΣΙΝΕ

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Αστέρας Τρίπολης - Aτρόμητος 2-2 (video)

Ματσάρα, ντερμπάρα και δύο ομάδες προσέφεραν απλόχερα θέαμα.
Ωστόσο, ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε με το…

παράπονο ότι θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, αλλά ο Μπρίτο στις καθυστερήσεις έκανε το 2-2 και του στέρησε τη νίκη στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η μετά Τσιώλη εποχή και με τον Στάικο Βεργέτη στον πάγκο, έδειξε ότι η ομάδα της Τρίπολης παραμένει αρκετά καλή και πάνω από όλα έχει ψυχή. Δεν… τρόμαξε με το γκολ του Ούμπιντες στο 10’ και με του Ντεμπλάσις (40’) και Εντό (85’) έφερε… τούμπα το παιχνίδι, αλλά ο Μπρίτο του… έκλεψε τη χαρά.

Στον αντίποδα ο Ατρόμητος έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο 20λεπτο, μετά «χάθηκε» από το γήπεδο, αλλά έδειξε ότι είναι ομάδα με χαρακτήρα και δεν … μασάει, καθώς κατάφερε ακόμα και όταν ήρθαν τα πολύ δύσκολα, να φύγει με τον βαθμό από την Τρίπολη.

Το ματς

Όσοι περίμεναν ένα πολύ καλό παιχνίδι στη Σούπερ Λίγκα, θα πρέπει να υποδέχτηκαν με… χαμόγελο τα πρώτα 45 λεπτά στην Τρίπολη. Και αυτό γιατί πολύ απλά από το πρώτο κιόλας λεπτό Αστέρας και Ατρόμητος έδειξαν ότι θα πρόσφεραν εξαιρετικό θέαμα. Οι Περιστεριώτες ήταν αυτοί που μπήκαν… αφιονισμένοι στο γήπεδο και κατάφεραν στο 10’ να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Ούμπιντες. Μέχρι και το 20ο λεπτό μόνο μία ομάδα υπήρχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτή ήταν ο Ατρόμητος.

Μετά το 20’, όμως, κάποιος γύρισε τον… διακόπτη στον Αστέρα και άρχισε να πιέζει και να δείχνει ότι είναι η ομάδα που όλοι θαυμάζουν τα τελευταία χρόνια. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πολλά μέτρα στο γήπεδο και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση σε αρκετές περιπτώσεις. Μάλιστα στο 34ο λεπτό είχαν και ακυρωθέν γκολ, όταν ο Καράσκο εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής Κομίνης το ακύρωσε, καθώς είχε δώσει έμμεσο φάουλ. Ο,τι, όμως δεν έγινε τότε, συνέβη στο 40’, όταν ο Ντε Μπλάσις ισοφάρισε με κεφαλιά. Μάλιστα ο Αστέρας θα μπορούσε να είχε πάει στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ του, αλλά ο Πίτου Γκαρσία στις καθυστερήσεις έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Έντο.

Με τον Αστέρα να έχει το… πόδι κολλημένο στο γκάζι ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν, έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος τους, να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ. Ωστόσο, παρά την πίεση και κάποιες ευκαιρίες, δεν τα κατάφερε και προοδευτικά ο Ατρόμητος κέρδιζε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έκλεισε τους χώρους προς την εστία του Σηφάκη. Μάλιστα θα μπορούσε να είχε φτάσει και σε ένα γκολ με τον Καραγκούνη, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Όσο περνούσε η ώρα η σκοπιμότητα κυριαρχούσε και ο ρυθμός έπεφτε. Τα πάντα άλλαξαν, όμως, στο τελευταίο 10λεπτο. Ο Αστέρας πίεσε για το γκολ και επιβραβεύτηκε στο 85’, με τον Εντό να κάνει το 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ και κάπου εκεί όλοι πίστεψαν ότι τα πάντα είχαν τελειώσει. Ο Ατρόμητος, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του… λέξη και στις καθυστερήσει ο Μπρίτο έκανε το 2-2 και χάρισε στους Περιστεριώτες τον βαθμό.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Ναβάρο, Πιπίνης, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Ουσέρο, Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις, Έντο, Καράσκο (63’ Γκρατσίνι), Μπαράλες (90’ Κοντοές)

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Γιαννούλης, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία (64’ Μπρίτο), Ναπολεόνι (85’ Παπαδόπουλος), Καραγκούνης (72’ Γεωργίου), Ούμπιδες

sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: