ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2 (video)

Με τον ένα βαθμό της ισοπαλίας θα αρκεστούν Βέροια και ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το μεταξύ τους 2-2 για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας...
Οι μεν Γιαννιώτες είχαν βάλει γερές βάσεις για το τρίποντο αφού στο...
30' προηγούνταν με δύο γκολ (Ίλιτς, Κοροβέσης), αλλά είδαν την «βασίλισσα του βορρά» πριν καν κλείσει το πρώτο μέρος να επιστρέφει με ισάριθμα τέρματα των Καλτσά και Μπαργκάν και στο δεύτερο μέρος να μην μπορεί να κάνει την ολική ανατροπή, παρά την αποβολή του Λίλα (68').

Έτσι, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» δεν μπόρεσε να ανέβει στην βαθμολογία και να διεκδικήσει πιο δυνατά τα περσινά... μεγαλεία, ενώ οι γηπεδούχοι από την άλλη παραμένουν «κολλημένοι» χαμηλά.

Το ματς
Την ώρα που οι παίκτες των δύο ομάδων «ζεσταίνονταν», το γήπεδο «πάγωσε»! Γιατί μόλις στο 5’ ο Σιόντης έκανε σοβαρό λάθος, ο Ίλιτς βγήκε φάτσα με την εστία της Βέροιας, πέρασε τον Αναστασόπουλο και προ κενής εστία έγραψε το 1-0. Και παραλίγο ο Σέρβος να διπλασίασει τα τέρματα τα δικά του και της ομάδας του, αλλά δύο λεπτά αργότερα νικήθηκε σε τετ-α-τετ. Κι αφού ο χρόνος περνούσε, χωρίς να βλέπουμε (σχεδόν) τίποτα, ήρθε στο 30’ ο ΠΑΣ να κάνει δύο τα τέρματά του, αφού οι παίκτες του βγήκαν στην κόντρα και ο Κοροβέσης σε κενή εστία πέτυχε το γκολ (μετά από ασίστ του Ίλιτς).

Κι όμως το πρώτο μέρος είχε ακόμα πολύ... ζουμί! Από πλευράς γηπεδούχων! Στο 32’ ήρθε η πρώτη απάντηση της «βασίλισσας του βορρά», όταν ο Καλτσάς έκανε δυνατό σουτ, νίκησε τον Βελλίδη και μείωσε το σκορ, ενώ πέντε λεπτά πριν την ανάπαυλα, ο Μπαργκάν πήρε την... σκυτάλη, έπιασε εξαιρετικό σουτ και έγραψε το 2-2 μέσα σε αποθέωση για την επιστροφή της Βέροιας στο παιχνίδι!

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς ανώτεροι. Έιχαν αναλάβει τα ηνία του αγώνα, προσπαθούσαν για το νικητήριο γκολ, με τον ΠΑΣ να προσέχει σχεδόν αποκλειστικά τα νώτα του. Και αυτή η πίεση έγινε ακόμα πιο... ανυπόφορη, δείγμα της τέραστιας χαμένης ευκαιρίας του Μρντάκοβιτς που εξ’ επαφής δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Και στο 69’ ήρθε η «ανόητη» αποβολή του Λίλα για χτύπημα εκτός φάσης να αφήσει τους Ηπειρώτες με δέκα παίκτες. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, παρά τον χρόνο που υπήρχε για το τέλος, οι παίκτες του Στόικα δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ολική ανατροπή, που είδαν στις καθυστερήσεις τον Βελλίδη να κρατά το 2-2, αποκρούοντας εντυπωσιακά τη βολίδα του Ζεζίνιο.

Βέροια: Αναστασόπουλος, Μπεν, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Τραπ (67’ Ζεζίνιο), Μρντάκοβιτς, Μπαργκάν, Ορέστες, Σισοκό, Καλτσάς, Σιόντης (84’ Ρίος)

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Βίλα (75’ Ντάσιος), Μπέριος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς (83’ Ντε Βινσέντι), Τσουκαλάς (73’ Κεϊτά), Μιχαήλ, Κοροβέσης, Τζημόπουλος, Στρούνα, Λίλα



sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: