ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ δηλώνει: "Έβγαζα πάνω από 20.000 ΕΥΡΩ το μήνα"! (PHOTO)

«Είμαι τυχερός γιατί έχω ανοίξει ένα Everest και έχω ένα αποκούμπι» - Ποιος συνάδελφός του ηθοποιός, του έκλεβε χρήματα; - «Δεν είμαι του σεξ. Το βαριέμαι πάρα πολύ»!
Αποκαλυπτικός όσο ποτέ, ο... Μέμος Μπεγνής μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα για τα χρήματα που έχει κερδίσει, την κλοπή της πιστωτικής του από συνάδελφό του, αλλά και την... ιδιαίτερη σχέση που έχει με το σεξ.

«Υπήρχαν εποχές που έβγαζα πάνω από είκοσι χιλιάδες ευρώ το μήνα. Ήταν πάρα πολλά λεφτά. Είναι σοκ. Εκπλήρωσα το όνειρό μου να πάω στην Αμερική, γύρισα την Ευρώπη, έκανα δώρα σε δικούς μου ανθρώπους, στον εαυτό μου, έφτιαξα το σπίτι μου. Δεν θα έλεγα ότι ήταν υπερβολικά όλα αυτά όμως».
Σήμερα έχεις χρέη;
«Βεβαίως και έχω. Είμαι τυχερός γιατί έχω ανοίξει ένα Everest και έχω ένα αποκούμπι».

Σου έχουν κλέψει χρήματα;
«Ναι, μου έκλεψαν χρήματα μέσω της πιστωτικής μου κάρτας. Ο δράστης δυστυχώς είναι συνάδελφος, ο οποίος είναι σεσημασμένος και πολύ επικίνδυνος. Σε ανύποπτο χρόνο, όταν έλειπα από το καμαρίνι, έβγαλε το πορτοφόλι μου, φωτογράφισε την πιστωτική μου και έκανε αγορές μέσω Internet. Διαπίστωσα ότι με έκλεβε επί ένα χρόνο».

Έχεις υπάρχει υπερσεξουαλικός;
«Ποτέ. Δεν είμαι το σεξ. Το βαριέμαι πάρα πολύ. Δεν έχω αφλογιστία, αλλά -μην τρελαθούμε κιόλας- δεν νομίζω ότι το σεξ θα έπρεπε να έχει στη ζωή μας τη θέση που του έχουν επιβάλει».

zappit.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: