ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: τι θα δείτε στα νέα επεισόδια του Β’ ΜΕΡΟΥΣ! Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: Τι θα δούμε σήμερα 21 Οκτωβρίου

Ο Σουλεΐμάν ο Μεγαλοπρεπής, η τουρκική σειρά που τόσο αγαπήσατε, επιστρέφει δυναμικά στον ΑΝΤ1, την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, με τον συγκλονιστικό νέο κύκλο επεισοδίων. Η συνέχεια θα είναι συναρπαστική και οι εξελίξεις πολλές και...
ανατρεπτικές, με έντονες διαμάχες για εξουσία, δυνατές συγκρούσεις, παθιασμένους έρωτες, ίντριγκες, αλλά και παιχνίδια συνομωσίας.
Η Χουρρέμ, μαθαίνει πως επιτέλους απαλλάχτηκε από τον μεγαλύτερο της εχθρό της, τον Ιμπραήμ και γιορτάζει τη νίκη της. Ενώ την ίδια στιγμή η Χατιτζέ καταρρέει από τον χαμό του αγαπημένου της.
Ο Σουλεϊμάν πονάει βαθιά εξαιτίας της απόφασης που αναγκάστηκε να πάρει, αλλά συνειδητοποιεί πως τώρα χωρίς πια τον Ιμπραήμ, μια νέα εποχή ξεκινάει. Η Χατιτζέ για την εκτέλεση του Ιμπραήμ θεωρεί υπεύθυνη τη Χουρρέμ και μαζί με τη Σαχ Σουλτάν, ορκίζονται να την εκδικηθούν.
Η Μαχιντεβράν και ο Μουσταφά επιστρέφουν από τη Μανίσα για να συμπαρασταθούν στο πένθος της Χατιτζέ. Ο Ματρακτσί, με την εντολή που παίρνει από τον Σουλεϊμάν, θάβει τον Ιμπραήμ σε ένα σημείο που δεν ξέρει κανείς. Ο σουλτάνος διορίζει στη θέση του Ιμπραήμ τον Αγιάς Πασά.
Η Νιγκιάρ έχει έρθει στην Πόλη και ψάχνει την κόρη της. Η Σαχ Σουλτάν ζητάει από τον Σουλεϊμάν να κάνει τον άντρα της Βεζίρη, μια θέση που η Χιουρρέμ προόριζε για τον Ρουστέμ Αγά. Η Χατιτζέ μετά τον θάνατο του Ιμπραήμ στο μυαλό της έχει μόνο την εκδίκηση. Με τη βοήθεια της Μαχιντεβράν και των αδελφών της, βρίσκουν τελικά εκτελεστή για τη Χουρρέμ.
Διαβάστε αναλυτικά τι θα συμβεί στα επεισόδια της πρώτης εβδομάδας στο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής.
Β’ ΜΕΡΟΣ – Δευτέρα 21 Οκτωβρίου
86ο επεισόδιο
Η Χουρρέμ, μαθαίνει πως επιτέλους απαλλάχτηκε από τον μεγαλύτερο της εχθρό της, τον Ιμπραήμ και γιορτάζει τη νίκη της. Ενώ την ίδια στιγμή η Χατιτζέ καταρρέει από τον χαμό του αγαπημένου της. Ο Σουλεϊμάν πονάει βαθιά εξαιτίας της απόφασης που αναγκάστηκε να πάρει, αλλά συνειδητοποιεί πως τώρα χωρίς πια τον Ιμπραήμ, μια νέα εποχή ξεκινάει. Η Χατιτζέ για την εκτέλεση του Ιμπραήμ θεωρεί υπεύθυνη τη Χουρρέμ και μαζί με τη Σαχ Σουλτάν, ορκίζονται να την εκδικηθούν. Η Μαχιντεβράν και ο Μουσταφά επιστρέφουν από τη Μανίσα για να συμπαρασταθούν στο πένθος της Χατιτζέ.
Ο Ματρακτσί, με την εντολή που παίρνει από τον Σουλεϊμάν, θάβει τον Ιμπραήμ σε ένα σημείο που δεν ξέρει κανείς. Ο σουλτάνος διορίζει στη θέση του Ιμπραήμ τον Αγιάς Πασά. Η Νιγκιάρ έχει έρθει στην Πόλη και ψάχνει την κόρη της. Η Σαχ Σουλτάν ζητάει από τον Σουλεϊμάν να κάνει τον άντρα της Βεζίρη, μια θέση που η Χιουρρέμ προόριζε για τον Ρουστέμ Αγά. Η Χατιτζέ μετά τον θάνατο του Ιμπραήμ στο μυαλό της έχει μόνο την εκδίκηση. Με τη βοήθεια της Μαχιντεβράν και των αδελφών της, βρίσκουν τελικά εκτελεστή για τη Χουρρέμ.

τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 21:15 από τον ΑΝΤ1.



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook:http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: