ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Αυτοί είναι οι πραγματικοί γονείς της Μαρίας. Ονόματα. Την πούλησαν για 250€

Τα βουλγαρικά μέσα μεταδίδουν ότι οι βιολογικοί γονείς της 4χρονης Μαρίας βρέθηκαν και κατέθεσαν στην αστυνομία ότι ...το κορίτσι είναι βιολογικό τους παιδί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Sasha Ruseva και ο Atanas Rusev είναι οι βιολογικοί γονείς της μικρής Μαρίας που βρέθηκε σε καταυλισμό των Ρωμά στα Φάρσαλα. Φαίνεται πως η μικρή γεννήθηκε στην Ελλάδα την περίοδο που οι γονείς της εργάζονταν σε χωράφια με ελιές και πορτοκάλια.

Ο θείος της Μαρίας υποστηρίζει ότι το ζευγάρι την άφησε στην Ελλάδα επειδή δεν μπορούσε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα έγγραφα για την μεταφορά της πίσω στη Βουλγαρία.

Διαφορετική, ωστόσο, είναι η εκδοχή που δίνει το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας που υποστηρίζει ότι η μητέρα του και ο πατέρας του πήραν λεφτά για να δώσουν την μικρή Μαρία. Γεγονός που επιβεβαιώνουν και γείτονες, στους oπoίους φαίνεται πως είπε η μητέρα της ότι πούλησε το παιδί για 500 λεβ (250 ευρώ).

Οι βιολογικοί γονείς της Μαρίας έχουν γύρω στα οκτώ με δέκα παιδιά, τα πέντε από τα οποία είναι ξανθά και μοιάζουν καταπληκτικά με την μικρούλα.

fimes.gr

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: