ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Η 28η Οκτωβρίου είναι ημέρα εορτής και εθνικής υπερηφάνειας για εμάς τους νεώτερους Έλληνες, αποτελεί δε λαμπρό ορόσημο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας με σελίδες δόξας και ηρωισμού.

Τιμούμε σήμερα, με τον πρέποντα σεβασμό, τη μνήμη των...
επώνυμων και ανώνυμων ηρώων που ύψωσαν το ανάστημά τους στον εχθρό και με τα λίγα μέσα που διέθεταν πάλεψαν με δύναμη ψυχής για τη Δημοκρατία, τον πολιτισμό, τη δικαιοσύνη, τα ανθρώπινα ιδανικά και την Ελευθερία.

Τιμούμε όλους εκείνους που με την αυτοθυσία τους δημιούργησαν την εποποιία του 1940 και απέδειξαν ότι η ομοψυχία, η θέληση και ο κοινός αγώνας μπορούν να αποδώσουν καρπούς. Έκαναν δε ολόκληρη την ανθρωπότητα να μιλά για τη δύναμη της ελληνικής ψυχής και την προσφορά των Ελλήνων για την ελευθερία των λαών.

Η παρακαταθήκη του μηνύματος του μεγάλου «ΟΧΙ» των λίγων προς τους πολλούς, είναι το δικό μας χρέος προς τα παιδιά μας, για ένα καλύτερο μέλλον, με σεβασμό στη Δημοκρατία και την ιστορία μας. Ιστορία την οποία οφείλουμε να κρατάμε ζωντανή ενάντια στη λήθη των χρόνων και να τη διδάσκουμε στις νεώτερες γενιές. Σήμερα που η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές ενωμένοι όλοι μαζί μπορούμε να πούμε το δικό μας «ΟΧΙ» για μία Ελλάδα «ελεύθερη» με προοπτική και αναπτυξιακό αύριο.

Δημοσθένης Κουπτσίδης
Δήμαρχος Γρεβενών

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: