ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Τρίτη 29/10

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Θα αναλάβετε χρέη υπηρεσίας και επιμέλειας όλων των σημερινών καθημερινών εργασιών που έχετε. Θα αντιληφθείτε πάντως ότι... χρειάζεται να κάνετε κάποια οργάνωση του χώρου και του χρόνου σας. Η γυμναστική ή η κίνηση μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη.
Ερωτικά: Η προσφορά στο πρόσωπο που θα είστε μαζί σε μορφή υπηρεσίας ή θελημάτων σίγουρα θα κρίνει και ένα μέρος της σχέσης σας. Ο Παρθένος και ο Σκορπιός θα έχουν μια άμεση επαφή μαζί σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Νοικοκυρεύετε το σύστημά σας γιατί μερικές φορές χάνετε τα αυγά και τα πασχάλια.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είστε πολύ έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την έντονη καθημερινότητά σας. Επειδή είστε άτομα της τάξης και της ισορροπίας, σήμερα θα νιώσετε ότι είναι όλα πιο εύκολα. Η διατροφή σας καλό θα ήταν να έχει λιγότερα λιπαρά και γλυκά.
Ερωτικά: Επειδή είστε άτομα πρακτικά και γειωμένα θα θέλετε με τον δικό σας τρόπο να προσφέρετε και να είστε κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ο ερωτισμός σας όμως δεν χάνεται και κυρίως με Παρθένο, Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανοίγει κάτι τουλάχιστον για σήμερα και ρέουν όλα πιο εύκολα και αβίαστα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα δείξετε μια έντονη δραστηριότητα που σίγουρα κάτι καλό θα σας φέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Σήμερα χρειάζεστε να κάνετε διαχείριση όλων των ακραίων συναισθημάτων σας. Από φόβο μέχρι νεύρα, άγχος και επιθετικότητα αλλά ακόμα και κάποιων ψευδαισθήσεων. Κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο καλύτερα να δείτε κάποια πράγματα από την πρακτική τους πλευρά.
Έρωτας: Αναλαμβάνετε να βγάλετε το φίδι από την τρύπα και κυρίως με έναν Παρθένο, Τοξότη ή Ιχθύ γιατί τα πράγματα μπορεί να είναι τεταμένα. Μην ανησυχείτε αν κρατήσετε αποστάσεις, θα τα καταφέρετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν εντάσεις αλλά και μπόλικο τρέξιμο γιατί θα χρειαστεί να δράσετε και ίσως αυτός ο τρόπος να μην σας πολυαρέσει. Να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην λεπτομέρεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Θα ασχοληθείτε περισσότερο με το να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο κι αυτό τελικά θα σας κάνει καλό.
Ερωτικά: Νιώθετε καλά γιατί έχετε την άνεση να μιλήσετε αλλά και να ζητήσετε αυτά που θέλετε. Γιατί οι απαιτήσεις σας δεν είναι εξωφρενικές η παράλογες. Η επικοινωνία με ένα άλλον Καρκίνο θα γίνει πιο εύκολα καθώς επίσης και με έναν Ιχθύ που τον βάζετε μέσα σε πλαίσια.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πιθανή βοήθεια σε φίλους ή άτομα που μπορεί να μην είναι πολύ κοντά σας θα τους εξυπηρετήσει πάρα πολύ. Πολύ πιθανόν σε ένα ταξίδι σας να κάνετε γνωριμίες που θα σας φανούν χρήσιμες.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχετε αντίληψη του χώρου και του χρόνου κι αυτό σας βοηθάει σε όλα τα επίπεδα για να οργανωθείτε. Ο σημερινός ρεαλισμός σας θα σας ανοίξει κάποιες πόρτες. Πιθανόν αγορές ή πληρωμές να σας ξεμπλοκάρουν από μικρές έννοιες.
Ερωτικά: Η συνήθεια μερικές φορές σας κάνει να βαριέστε αλλά επειδή είστε σταθερά ζώδια αναζητάτε και την στατική κατάσταση. Ίσως να μην έχετε την ανταπόκριση που θέλετε σήμερα αλλά τουλάχιστον ένας νέος Ιχθύς μπορεί να σας συμπαρασταθεί. Από την άλλη πιθανές δυσκολίες με Τοξότη γιατί δεν συμφωνεί με το συντηρητικό σας προφίλ.
Καριέρα & Οικονομικά: Αφήστε κάποιες αμφιβολίες που έχετε και καλύτερα κάντε πράξη τα σχέδιά σας για να δείτε τελικά αν αυτό που σκέφτεστε μπορεί να σας αποφέρει ή όχι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε στο φόρτε σας και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο γιατί κάτι που λέτε και σκέφτεστε θέλετε να το κάνετε άμεσα πράξη και δράση. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί θα κινηθείτε πολύ δημιουργικά.
Έρωτας: Έχετε την εύνοια με το μέρος σας από την μια μεριά γιατί θα γίνετε αρκετά μαχητικοί κι ίσως και πιεστικοί αν επιμείνετε πάρα πολύ. Το σεξαπίλ σας θα είναι πολύ έντονο. Αποφύγετε την μάχη με τον Τοξότη χωρίς όμως να τον απορρίψετε. Από την άλλη η αιφνίδια γνωριμία με Κριό ή Υδροχόο θα σας αναστατώσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες και δυναμικό σε εξέλιξη. Απλά σηκώστε τα μανίκια και πείτε όχι στις φοβίες σας και την μερική λογική σας η οποία σας εμποδίζει να κάνετε και πολλά πράγματα. Ίσως μια ξαφνική ανατροπή σε κάποιες συνεργασίες και η πιθανή αποκάλυψη της αλήθειας να φέρει έντονα ξεκαθαρίσματα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είστε ελαφρώς αποστασιοποιημένοι γι' αυτό αναζητάτε να κουρνιάσετε ή να κάνετε επαφές με άτομα που σας ξέρουν πολύ καλά. Η σύγκρουση με έναν Παρθένο μπορεί να είναι από την πλευρά σας πιο ήπια.
Έρωτας: Ανταποκρίνεστε κυρίως σε παραγγέλματα που θα χρειαστεί το άλλο πρόσωπο βοήθεια ή συμπαράσταση. Δεν έχετε και πολύ διάθεση να είστε ερωτικοί και επικοινωνιακοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάποιες μυστικές συζητήσεις και γενικά το πώς θα χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις σας σωστά χωρίς να χάνετε χρόνο, είναι αυτό που θέλετε να κάνετε σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε διαίσθηση η οποία σας οδηγεί αναγκαστικά σε ένα δρόμο. Ακολουθείστε τον και δεν θα βγείτε χαμένοι. Έχετε κάποια φώτιση για αυτό να μην φοβάστε.
Έρωτας: Η αναγκαιότητα της προσφοράς θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά στα πρακτικά ζητήματα αλλά και να επικοινωνήσετε πιο εύκολα. Κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο, Καρκίνο ή Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανταποκρίνεστε στο κάλεσμα μιας δουλειάς που μπορεί να σχετίζεται με την προσφορά υπηρεσιών. Θα ανοίξει ένα μικρό κανάλι που θα βγάλετε χρήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είναι μια ημέρα που θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας αλλά και ο χρόνος σας γιατί μπορεί να χρειάζεται να αποδείξετε έμπρακτα όλο σας το δυναμικό. Φροντίστε τη διατροφή σας και αποφύγετε τα πολλά λιπαρά.
Έρωτας: Υπάρχει μια μικρή δόση ασυνεννοησίας. Άλλα θέλετε εσείς και άλλα τελικά θα πάρετε. Παρατηρείστε και αυτή την εκδοχή γιατί μπορεί να μην είναι τόσο ακραία όσο νομίζετε. Δίδυμος ή ένας άλλος Τοξότης μπορεί να σας βγάλει έξω από τα ρούχα σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλύψετε για αυτό μην σταματήσετε καθόλου να δουλεύετε γιατί θα χάσετε πολύτιμο χρόνο και ίσως βγείτε έξω από τα χρονικά σας όρια. Είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Εξ άλλου θα ανταμειφθείτε για αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Υπάρχει μια σχετική ηρεμία για αυτό μην αφήνετε κάτι άλλο να σας χαλάσει την διάθεση. Απολαύστε κάποια πράγματα που γίνονται εύκολα για σας. Η οργάνωση ενός ταξιδιού θα γίνει πολύ καλύτερη, αν ξεκινήσετε από σήμερα.
Έρωτας: Ανταποκρίνεστε στο κάλεσμα ενός Παρθένου αλλά δεν είστε σίγουροι τι ακριβώς θα γίνει για αυτό είστε κάπως διστακτικοί. Ένα άτομο που ζει μακριά ή είναι για καιρό εξαφανισμένο ίσως να δώσει την παρουσία του.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ένα άνοιγμα που θα σας ικανοποιήσει γιατί όλα δείχνουν ότι τακτοποιούνται και μπαίνουν στην θέση τους. Ασχοληθείτε λοιπόν χωρίς όμως να έχετε άγχος και στρες γιατί θα γίνουν καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Είστε υποχρεωμένοι σήμερα να κάνετε εκκαθαρίσεις και να δείτε κάποια πράγματα περισσότερο εμπειρικά και όχι ιδεολογικά . Κυρίως αυτό αφορά σε συνεργάτες ή λογαριασμούς προς τρίτους και δημόσιο.
Έρωτας: Υπάρχει μια έντονη σεξουαλική διάθεση την οποία όμως κινδυνεύετε να την χάσετε αν το άτομο αρχίζει και αναλύει, γκρινιάζει και σας χειραγωγεί με τον τρόπο που θέλει αυτό. Ξαφνική γνωριμία με Παρθένο ίσως να σας ανοίξει άλλο δρόμο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αναλάβει να κάνετε άμεσες και ξεκάθαρες συζητήσεις για να δείτε τελικά προς τα πού θα βρεθείτε. Μπορεί μερικοί να λένε από μέσα τους «δεν πάει άλλο» και να πρέπει να ξεκινήσουν κάτι που να αφορά στο εδώ και τώρα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είστε πολύ ενεργητικοί και δραστήριοι αλλά ελαφρώς επιθετικοί γιατί αντιλαμβάνεστε ότι για να κινηθείτε θα πρέπει να έχετε την έγκριση ή την αποδοχή κάποιων ατόμων που εσείς θεωρείτε πολύ σημαντικά.
Έρωτας: Η συμπεριφορά σας μπορεί να είναι ελαφρώς καταπιεστική ή εκρηκτική. Μπορεί να θέλετε ξεκαθαρίσματα και αυτό να μην είναι εύκολο να γίνει χωρίς να περάσετε μια φάση σύγκρουσης ή διαφωνίας κυρίως με Παρθένο, Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν διάφορα πράγματα που σας πιέζουν και κυρίως από συνεργάτες ή από τον γάμο σας γιατί θα πρέπει να ανταποκριθείτε οικονομικά σε κάποιες υποχρεώσεις τις οποίες πιθανόν να ζορίζεστε να καλύψετε.

astrology.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: