ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 3-0 (3η αγων.) Γ' ΕΘΝΙΚΗ 2ος Όμιλος (φωτό)

3η νίκη για τον Πυρσό Γρεβενών, που πιάνει κορυφή με ΑΕΛ!!!
Την τρίτη του σερί νίκη γεύτηκε ο Πυρσός Γρεβενών, καθώς επιβλήθηκε του Όλυμπου Κέρκυρας με...
σκορ 3-0.
Δυνατά μπήκαν και οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Γρεβενών, με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ στο 15'ο λεπτό, μετά από ανατροπή του Γκέτσιου από τον δεξιό οπισθοφύλακα των Φαιάκων Μπακοχρήστο που είδε απ' ευθείας την κόκκινη κάρτα από τον κοζανίτη ρέφερι Μπαιραμίδη.
Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο σπεσιαλίστας του είδους Παναγιώτης Κοσμίδης με επιτυχία για το 1-0.
Στο 38', σε φάουλ που κέρδισε ο Γκέτσιος έξω από την περιοχή, εκτέλεσε ο Κοσμίδης απ' ευθείας, με τον τερματοφύλακα Αργυρό να κάνει "δώρο" το δεύτερο γκολ, καθώς του έφυγε η μπάλα από τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα του για δεύτερη φορά.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα των Γρεβενών χωρίς άγχος πλέον απέναντι των φιλοξενούμενων που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, πίεσαν μπροστά χάνοντας ευκαιρίες με τον Τζερεμέ στο 58' να πλασάρει από θέση τετ-α-τετ πάνω στον Αργυρό, τον Δούμα στο 62' από καλή θέση να πλασάρει άουτ και τον Κοσμίδη από πλάγια θέση στο 67' να τριτώνει, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δεν κατάφεραν ουσιαστικά να απειλήσουν και να αλλάξουν κάτι στο αποτέλεσμα, για να έρθει στο 90’ το τελικό 3-0 μετά από εκτέλεση φάουλ του Θεοχαράκη στην καρδιά της άμυνας των Κερκυραίων, ο Γκέτσιος  βγήκε στην πορεία της μπάλας και πλάσαρε τον Αργυρό.

Διαιτησία: Μπαιραμίδης, Τσιαμπάζης, Ιωαννίδης (Κοζάνης)


ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Σωτήρης Μαυροδήμος): Αλεξίου, Θεοχαράκης, Καραγκούνης, Σκέντος, Κυριακίδης, Ιωαννίδης (67’ Καραγιάννης), Χαραλαμπίδης, Γκέτσιος, Τζερεμές (80’ Κοτζατίσογλου), Δούμας (85’ Κοσταρέλας), Κοσμίδης

ΌΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Νίκος Μοσχονάς): Αργυρός, Μπακοχρήστος, Βάγιας, Βασιλάκης (90’ Παππάς), Μυρίλλας  Πανδής (65’ Τσακτάνης), Γκερέκος, Κούδας, Ιωνάς, Ρεκλείτης, Γαστεράτος (83’ Δούκας Δ.).


ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...



























































ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: