ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Καμπανιακός-Πυρσός Γρεβενών 3-2 (pics+videos)

Μεγάλο παιχνίδι στην Χαλάστρα με τον Καμπανιακό να υποδέχεται τον πρωτοπόρο Πυρσό Γρεβενών. Έγινε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, γκολ, πέναλτι, κόκκινη κάρτα, πολλές κίτρινες και...
χαμένες ευκαιρίες κυρίως από τους γηπεδούχους. Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού γίνετε το 0-1 όταν ο Κοσμίδης εκτέλεσε φάουλ αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή και με την βοήθεια του ανέμου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μπόικου ο οποίος έκανε λάθος εκτίμηση της μπάλας.
Ο Καμπανιακός ελέγχει στην συνέχεια το παιχνίδι αλλά υστερεί στην τελική προσπάθεια.Το ημίχρονο τελειώνει με σκορ 0-1.
Στην επανάληψη αλλαγή με τον Χρήστου στην θέση του Δουρμούζη. Πρώτη επίσκεψή των γηπεδούχων στα καρέ του Πυρσού ο Παπαγαθονίκου σεντράρει και ο Χρήστου στην πρώτη του επαφή με την μπάλα με κεφαλιά κάνει το 1-1.
Σε αντεπίθεση η ομάδα των Γρεβενών κερδίζει πέναλτι(καθαρό χωρίς διαμαρτυρίες)εκτελείται και παίρνει και πάλι το προβάδισμα με 1-2.
Μπροστά στο φάσμα της ήττας οι Χαλαστρινοί εντείνουν της προσπάθειές τους και φτάνουν στην ισοφάριση με τον Λαγκώνα. 
Αποβολή σε παίκτη των Γρεβενών Κοτζατίσογλου με δεύτερη κίτρινη.
Πίεση του Καμπανιακού στα τελευταία λεπτά και δικαίωση καθώς ο Χρήστου κάνει το τελικό 3-2.

ΣΚΟΡΕΡ: 47', 76' Χρήστου, 72' Λαγκώνας, - 1', 65' πεν. Κοσμίδης

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 50' Κοτζατίσογλου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τρακαλιάνης (Σερρών)

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Μπόικος, Παπάζης, Γκόλτσης, Χατζόπουλος, Δουρμούζης (46΄ Χρήστου), Ρακαβίνας, Κουντουράς, Υψηλός (86΄Τρικαλινός), Προβατίδης, Λαγκώνας (82΄ Γερόπουλος), Παπαγαθονίκου.

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Σωτήρης Μαυροδήμος): Αλεξίου, Θεοχαράκης (79΄ Καραγιάννης Λ.), Μπόλλος (67΄ Κωσταρέλας), Σκέντος, Κυριακίδης, Κοτζατίσογλου, Χαραλαμπίδης, Γκέτσιος, Τζερεμές (77΄Καραγιάννης Χ.), Κοσμίδης, Δούμας.

Γιάννης Πετράκης: Μετά την ψυχρολουσία του γκολ που δεχθήκαμε στο πρώτο λεπτό οι παίκτες μου σιγά σιγά βρήκαν τον ρυθμό τους,είχαμε κατοχή σε ολόκληρο το παιχνίδι και παρ όλο που βρεθήκαμε δυο φορές πίσω στο σκορ δείξαμε ότι έχουμε μέταλλο σαν ομάδα και καταφέραμε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και στον κόσμο που μας βοήθησε.

Διονύσης Παπάζης: Ξεκίνησε άσχημα για μας το παιχνίδι και σε πρώτη φάση επιδιώξαμε να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια. Δεν μας δόθηκε καθαρό πέναλτι και είχαμε άλλες δυο τρεις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο.Στο δεύτερο αλλάξαμε κάποια πράγματα ήρθε γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης αλλά με το πέναλτι που έκανα μείναμε πάλι πίσω στο σκορ.Ανεβάσαμε την απόδοσή μας πετύχαμε άλλα δυο γκολ και πήραμε δίκαια την νίκη. 








ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θα ηθελα να πω...και να δω τι θα σχολιασει μετα απο αυτο το αποτελεσμα ο συγκεκριμενος που εγραψε και σχολιασε για το αποτελεσμα της φιλιπιαδας στο greveniotis.gr ...για να δουμε τωρα...μηπως τωρα ολα ειναι καλα....γιατι ειναι στη μεση ο αλλος....ξερει ποιος(ο πολιτικος)....αρε φτυσιμο που θελουν....