ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΚΤΗΝ. ΑΣΤ. ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ - Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 3-3 (1-3) (4η αγων.)

Εντυπωσιακό ματς είδαμε στο "Θέατρο των Ονείρων"...  με απόλυτο γκολ και θέαμα!!!
Αστέρας και Πόντιοι τα μοίρασαν όλα στο "Θέατρο των Ονείρων" στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της ΕΠΣ Γρεβενών.
Καλύτεροι οι...
φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, που ήταν καλά στημένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα και με καλή κυκλοφορία της μπάλας, ασχολήθηκαν με το επιθετικό κομμάτι και απείλησαν αρκετές φορές την εστία των γηπεδούχων, όπου θα μπορούσαν να καθαρίσουν το μάτς.
Οι γηπεδούχοι χωρίς τις μεγάλες εμπνεύσεις και χωρίς να μπορούν να απειλήσουν ιδιαίτερα μπροστά με τα ατού που διαθέτουν, μπήκαν στα αποδυτήρια ηττημένοι μένοντας πίσω στο σκορ με τη διαφορά των δύο τερμάτων. 

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε, με τον Κτηνοτροφικό να παίρνει τα ηνία του αγώνα, καθώς μπήκαν πιο δυνατά και πιο αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι από το 78' αγωνίστηκαν με 10 παίκτες μετά από δεύτερη κίτρινη που είδε ο Ντεμάι  από τον διαιτητή Μωυσιάδη και τελείωσε το ματς με 9 παίκτες με την αποβολή του Αράπογλου μετά από δεύτερη κίτρινη στο 85'.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ

α' ημίχρονο
11' μετά από πολύ καλό συνδυασμό του Αράπογλου με τον Ντεμάι που πάσαρε στον Ζολώτα, αλλά τέλειωσε ανεπιτυχώς για να μπλοκάρει ο Τσιουμπλίκας.
17' η πάσα του Ζολώτα έβγαλε τον Ασλανίδη σε θέση βολής, καθώς απέφυγε και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, το σουτ σε κενή εστία πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
20' γυριστό σουτ του Ντεμάι θα περάσει λίγο άουτ.
21' γρήγορη αντεπίθεση σε γέμισμα του γκολκίπερ της Καληράχης με τον Σούλα σε θέση τετ-ατετ, το πλασέ απέκρουσε ο Παπατσάνης.
22' Διπλή ευκαιρία σταμάτησε πάλι ο Παπατσάνης, με τον Σούλα να σουτάρει από τα αριστερά, η απόκρουση του Παπατσάνη με την επαναφορά της μπάλας στον Τσάγκα από τα δεξιά, το σουτ θα σταματήσει ο τερματοφύλακας Παπατσάνης.
26' παλικαρίσια ο Ασλανίδης ανάμεσα από δύο αμυντικούς θα βγάλει πάσα στον Ζολώτα που με άψογο πλασέ θα κάνει το 0-1.
34' φάουλ που εκτέλεσε ο Ζολώτας στην καρδιά της άμυνας του Κτηνοτροφικού, θα πάρει την κεφαλιά ο Ασλανίδης στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Τσιουμπλίκα για το 0-2.
35' απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ξάνθου από το κέντρο του γηπέδου, ο Παπατσάνης με "άνεση" θα κάνει κακή εκτίμηση και η μπάλα καταλύγει στα δίχτυα του 1-2.
44' με το ίδιο νόμισμα απάντησε ο Ντοβατζίδης, που εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο, ο Τσιουμπλίκας δεν κατάφερε να αποκρούσει, για να έχουμε σκορ ημιχρόνου 1-3.

β' ημίχρονο
54' πάσα του Τσιάρα στον Ξάνθο, από κοντά το πλασέ θα καταλήξει στα δίχτυα του Παπατσάνη 2-3.
56΄ σουτ του Ξάνθου από το ύψος της περιοχής σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.
59' ο Σούλας από καλή θέση επιχείρησε κρεμαστό πλασέ όπου έβγαλε εκτός τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, η πορεία της μπάλας είχε στόχο τα δίχτυα, ο Παπαηλίας όμως είχε άλλη άποψη και θα απομακρύνει.
69' ακυρώθηκε γκολ για την Καληράχη, όταν ο Βανδής εκτέλεσε "έμμεσο φάουλ" λίγο κάτω από το κέντρο, ο Παπατσάνης δεν καταφέρνει να αποκρούσει και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του. Ο πρώτος επόπτης είχε την άποψη ότι η μπάλα δεν βρήκε σε κανένα σώμα και έτσι σωστά ακυρώθηκε από τον διαιτητή Μωυσιάδη.
72' σουτ του Τσιάρα έξω από την περιοχή θα τερματίσει στα δίχτυα του Παπατσάνη για να έχουμε το τελικό 3-3.

ΚΤΗΝ. ΑΣΤ. ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ (Τόλης): Τσιουμπλίκας, Παπαστεργίου, Γεωργίου, Καραπάς (67'΄Τερζής), Βανδής, Τζάγκας, Τσιάρας, Χαντάβας, Ξάνθος, Σούλας, Παπαϊωάννου (46΄ Τσαπατσάρης),

Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ (Λάλλος): Παπατσάνης, Κοτενίδης (56' Εμπρικίδης), Σάλλο , Ντοβατζίδης, Παπαηλίας, Παπαδόπουλος (67'΄Κύρου), Κοτζατίσογλου (90' Στεργιούλας), Ντεμάι, Αράπογλου, Ζολώτας, Ασλανίδης.

Διαιτησία: Μωυσιάδης, Γκόλιας, Δασκαλόπουλος (ΕΠΣ Γρεβενών)


Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της 4ης αγωνιστικής εδώ

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

 Η κάμερα του Τ.Ρ.Μ. ήταν φυσικά εκεί...












































ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: