ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Έρχονται 36 ακόμα προσλήψεις στα ΕΛΤΑ

Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι θα αναλάβουν την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών

Στην πρόσληψη 36 ακόμα ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου προχωρούν τα...
ΕΛΤΑ Κρήτης. Αναλυτικά πρόκειται για θέσεις δεκαοκτώ (18) ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ και οκτώ (8) ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ απασχόλησης, χρονικής διάρκειας 8 μηνών, καθώς και δέκα (10) ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ ΜΕΡΙΚΗΣ απασχόλησης χρονικής διάρκειας 8 μηνών.
Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι θα αναλάβουν την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε., που εδρεύουν στους Νομούς Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Χανίων και Λασιθίου.
Συγκεκριμένα:
Ηράκλειο
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 8
ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ (Μερικής απασχόλησης) 10
ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ 10
Νέα Αλικαρνασσός
ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ 3
Λιμένας Χερσονήσου
ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ 1
Αρκαλοχώρι
ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ 1
Πέραμα
ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ 1
Παλαιόχωρα
ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ 1
Σητεία
ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ 1
Υποβολή αιτήσεων συμμέτοχης
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε., Περιφερειακή Δ/νση Κρήτης, Δαιδάλου 36, Τ.Κ. 712 02 - ΗΡΑΚΛΕΙΟ (για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 17 / 2013), απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κας Βλαχάκη Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 2810 302844, 2810 302847, 2810 302863) ή κ. Γαρεφαλάκη Κωνσταντίνου (τηλ. επικοινωνίας : 2810 302840).
Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: