ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Παναιτωλικός - ΑΕΛ Καλλονής 4-0 (video)

Ο Παναιτωλικός πήρε εύκολη νίκη 4-0 κόντρα στην Καλλονή, κάνοντας καλή και κυρίως αποτελεσματική εμφάνιση, φτάνοντας τα...τρία τρίποντα στην φετινή Σούπερ Λίγκα.
Δύο γκολ από τον...
Μπόγιοβιτς (15’, 61’), από ένα οι Καμαρά (33’) και Τζούνιορ (37’), τα τέρματα των γηπεδούχων, οι οποίοι στο 37’, είχαν ήδη προβάδισμα 3-0.

Με δέκα παίκτες από το 55’ λόγω αποβολής του Ποντάνι, είχε και δοκάρι στο 2-0 με τον Λεοζίνιο (35’). Σε ελεύθερη πτώση η ομάδα του Μαντζουράκη, μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν.

Το ματς:

Καταιγιστικός… Έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τον Παναιτωλικό του πρώτου ημιχρόνου. Η ομάδα του Χάβου δεν είχε όρεξη για… παιχνίδια. Πήρε πολύ νωρίς το προβάδισμα με τον Μπόγιοβιτς, διπλασίασε τα τέρματά της με εξαιρετικό γκολ του Καμαρά και «κλείδωσε» τη νίκη από το 37’ με τρομερό γκολ του Τζούνιορ, κάνοντας πολύ απλά τα πράγματα.

Η Καλλονή, εκτός από τον αιφνιδιασμό της για τα γρήγορα γκολ, έφτασε κοντά στο να μειώσει σε 2-1, αλλά ο Ράφαελ και το δοκάρι στέρησαν το τέρμα από τον Λεοζίνιο. Τα πρώτα 45 λεπτά δεν αντέχουν μεγάλης κριτικής αφού, η ομάδα του Αγρινιου μπήκε αποφασισμένη. Από την άλλη πλευρά, ειδικά μετά το 2-0, οι παίκτες του Μαντζουράκη έδειχναν να έχουν παρατήσει την προσπάθεια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Χάβο να περνάει στο παιχνίδι τον Σφακιανάκη και να κάνει πιο επιθετικό τον Παναιτωλικό. Ο Μαντζουράκης επέλεξε να μην αλλάξει τίποτα και το παιχνίδι συνέχισε σε μοτίβο πρώτου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κάνουν επιθέσεις, ευτυχώς για την Καλλονή, όμως, χωρίς την ίδια αποτελεσματικότητα.

Το ότι όλα πήγαιναν στραβά για την ομάδα της Μυτιλήνης φάνηκε και στο 55’ όταν ο Ποντάνι, με δεύτερη κίτρινη κάρτα έφυγε για τα αποδυτήρια. Λίγο αργότερα ήρθε ένα ακόμα γκολ από τον Μπόγιοβιτς για τον Παναιτωλικό, το οποίο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελευταίο σφύριγμα του Σπάθα βρήκε την ομάδα του Αγρινίου να πανηγυρίζει την τρίτη της στο πρωτάθλημα και μάλιστα με εμφατικό τρόπο.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Μελισσάς, Μπικέι, Κούσας, Τζούνιορ, Γοδόι (46’ Σφακιανάκης), Καμαρά, Θεοδωρίδης, Μπακάκης (59’ Μπελόν), Μπόγιοβιτς (68’ Ιωάννου).

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Φαρία, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Λαμπρόπουλος, Χουάνλου (68’ Λίμα), Αγρίτης (21’ λ.τ. Καζάκης 60’ Σιλιγαρδάκης).

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: