ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Λάρισα (AEΛ) - Καμπανιακός 4-1 (video)

Ανώτερη σε όλες της γραμμές η ΑΕΛ δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Καμπανιακό με το ευρύ 4-1. Εγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που ικανοποίησε τους 3.000 περίπου θεατές.
Η τοπική ομάδα εκμεταλλεύτηκε στο ακέραιο τα...
τραγικά λάθη της αμυντικής γραμμής του Καμπανιακού και όπως θα παρατηρήσετε στο αναλυτικό video του kampania sport sτο σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερο.
Με την έναρξη του αγώνα μοναδικό τετ α τετ του Παπαγαθονίκου για τον Καμπανιακό αλλά δυστυχώς για τους φιλοξενούμενους πολύ κακό τελείωμα της φάσης από τον επιθετικό του Καμπανιακού.
Μέσα σε 10΄ οι Λαρισαίοι σκοράρουν δυο φορές (λάθη των αμυντικών) και έτσι τελειώνει το πρώτο ημίχρονο με την Λάρισα να κυριαρχεί στον χώρο του κέντρου και αν ήταν πιο τυχεροί θα μπορούσαν να πετύχουν τουλάχιστον άλλα δυο γκολ.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γ. Πετράκης κάνει δυο αλλαγές ο Χατζόπουλος καιΤσαταλιός στην θέση του Κουντουρά και Λαγκώνα (αλλαγή τακτικής από τον προπονητή του Καμπανιακού.



Πάλι ο Καμπανιακός χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο. Κι άλλο λάθος στην άμυνα του Καμπανιακού και ο Στεφανίδης κάνει το 3-0 με ωραία κεφαλιά στο 53΄.
ΓΚΟΛ για τον Καμπανιακό στο 60΄με τον Παπαγαθονίκου. Μοναδικό τετ α τετ χαμένο για την ομάδα της Χαλάστρας με τον Χρήστου στο 62΄. Αδυναμία να βγάλουν καλή άμυνα οι του Καμπανιακού και ο Γκούρτσας κάνει το τελικό 4-1.

Δείτε τα γκολ της συνάντησης και ακολουθεί αναλυτικό video με πολλές και αξιόλογες φάσεις

Λάρισα-Καμπανιακός 4-1 από kampaniasports




kampaniasports.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: