ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Καρντάσιανς: 4 λόγοι να τους δείτε και 4 λόγοι να αλλάξετε κανάλι

Τα Καρντάσιανς «άνοιξαν» το σπίτι τους και μπορεί το ραβασάκι της Nielsen να έδειξε, ότι είναι με το μέρος τους, αφού κατάφεραν να βρίσκονται στην κορυφή της prime time ζώνης με μέσο όρο τηλεθέασης... 29,7% στο σύνολο και 31,7% στο δυναμικό κοινό.

Διαβάστε βέβαια και τους λόγους να παρακολουθήσετε τη συγκατοίκηση αυτή και για τους λόγους να κλείσετε την τηλεόραση.

Καλά τα Καρντάσιανς, αλλά προτιμώ τις Kardashians ή αλλιώς Γιατί να αλλάξεις κανάλι:

1. Το concept το λες κάπως συγκεχυμένο. Μοιάζει με πρωινή εκπομπή, αλλά είναι στη βραδινή στη βραδινή ζώνη.

2. Η παρουσία και των 3 συγκατοίκων είναι λίγο στημένη και θυμίζει πιο πολύ επιθεώρηση παρά talk show/βραδινή εκπομπή. Και αν είναι επιθεώρηση που είναι επιτέλους ο αγαπημένος μας Μάρκος Σεφερλής;

3. Μπορεί να είναι και οι τρεις Θεσσαλονικείς, αλλά μά υπάρχουν θέματα χημείας. Τρεις μεγάλες προσωπικότητες στην τιμή του ενός δεν γίνεται. Καθένας θέλει το χώρο του για να αναπτύξει στο έπακρον το αστείρευτο ταλέντο του.

4. Ο αυθορμητισμός είναι παρών, αλλά μερικές φορές βγαίνει σε break πριν πέσουν διαφημίσεις και αυτό το χειροκρότημα κονσέρβα θυμίζει τηλεόραση αρχές του ‘90. Αλλά εντάξει και τα Φιλαράκια τέτοιο είχαν και γελάγατε πολύ.

Καμία Kim, Kourtney και Khloe τα μόνα Καρντάσιανς που υπάρχουν είναι τα δικά μας ή αλλιώς Αποθήκευσε τον ΑΝΤ1 στο κουμπί 1:

1. Oι συνεντεύξεις των «επισκεπτών» τους είναι ανεπιτήδευτες, ενδιαφέρουσες και όχι, στημένες. Επιτέλους μία εκπομπή που βγάζει τους celebrities ως ανθρώπους και όχι υπερήρωες.

2. Το σκηνικό είναι προσεγμένο και περιποιημένο και αν καιροί κρίσης είναι μια τηλεοπτική υπερπαραγωγή που δεν χορταίνουμε να το βλέπουμε. Αχ μπορεί να περάσει ο διακοσμήτης και από το σπίτι;

3. Υπάρχει χιούμορ και αυτοσαρκασμός μεταξύ των παρουσιαστών και αυτό βγαίνει στους κοιλιακούς μας καθώς σε κάθε εκπομπή κάνουμε μερικούς χωρίς να το καταλαβαίνουμε καν.

4. Είναι ατακαδόροι και ετοιμόλογοι και τα 3 Καρντάσιαν (Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου, Δημήτρης Σταρόβας). Και αυτό οδηγεί την κουβέντα τους σε μονοπάτια μαγικά για τον τηλεθεατή που δεν χορταίνει να τους ακούει να μιλάνε μεταξύ τους ακόμα και χωρίς κάποια αφορμή.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: