ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΤΙ ΓΥΡΕΥΟΥΝ 4… ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ;

Προσθήκη λεζάντας
Ο παπα-Χρήστος και άλλοι τρεις ιερωμένοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας και μάλιστα κάθισαν στον πάγκο.
O παπα-Χρήστος μίλησε στο Arena FM 89,4 για την ξενάγηση που έγινε σε αυτόν και σε ...άλλους τρεις ιερωμένους από την Κύπρο στο γήπεδο της Τούμπας και γενικά για τα θέματα του ΠΑΟΚ. Παράλληλα πέρασε και ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό μύνημα για τους νέους και την Θύρα 4.

Αναλυτικά είπε:
Για την επίσκεψη στο γήπεδο της Τούμπας:

“Δεν ήταν προγραμματισμένη επίσκεψη αλλά μια μεγάλη έκπληξη. Με πήραν κάποιοι φίλοι μου να πάω σπίτι τους και βρήκα κάποιους ιερείς από τη Κύπρο να είναι φανατικοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ και του ΠΑΟΚ. Ήξεραν τα πάντα για τον ΠΑΟΚ και για τους παίκτες της ομάδας. Είχαμε συνέδριο με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και μόλις τελείωσε μου ζήτησαν να πάμε στη Τούμπα. Πήραμε άδεια από τους υπεύθυνους της ΠΑΕ και ξεναγηθήκαμε παντού”.

Για τους ιερωμένους και τον Δεσπότη από τη Κύπρο:

“Οι ιερωμένοι είναι μόνιμοι σε κάθε αγώνα του ΑΠΟΕΛ. Δε τιμωρήθηκε ποτέ κανείς του. Χθες το βράδυ όταν φάγαμε ήταν και ο δεσπότης τους μαζί και μας έλεγε πως παρακολουθεί τους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Είναι πάρα πολύ οργανωμένοι και ενωμένοι. Μπορώ να πω πως ζήλεψα και λίγο. Δεν έχω όμως καμία πικρία καθώς έχω πάντα την αγάπη του κόσμου”.

Για την σημασία που έχει η επικοινωνία με τους νέους:

“Στο σχολείο που διδάσκω συζητάμε με τα παιδιά για όλες τις ομάδες. Είναι κάτι πανέμορφο να συζητάς για τον αθλητισμό με τους νέους. Πρέπει να ασχοληθείς και να παίξεις με τα παιδιά και θα κερδίσεις πολλά από αυτά. Άμα τους δοθείς σου δίνουν και αυτά τον εαυτό τους”.

Για το άμα πάει συχνά στη Τούμπα:

“Κατεβαίνω στη Τούμπα μαζί με τα παιδιά. Και στη Βέροια βρέθηκα και στον Παναθηναϊκό. Γνωρίζομαι με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ,είμαστε μια οικογένεια”.

Για το Ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι:

“Ο μόνος δρόμος είναι η νίκη σήμερα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουν ισορροπήσει πολύ τα πράγματα. Το 3-0 θα ήταν ένα καλό σκορ. Πιστεύω πως το πρώτο γκολ θα ξεκινήσει από την άμυνα”.

Για το άμα έχει επικοινωνήσει με τον Ιβάν Σαββίδη:

“Δε είμαι άτομο που μιλάει πολύ με τους προέδρους. Έχουμε κάνει μια συνάντηση με τον Σαββίδη αλλά γενικά δε πάω πολύ κοντά στα προεδρία. Έχω μια αλλεργία με την εξουσία”.

Για την αντιμετώπιση των ατόμων της θύρας 4 από την κοινωνία:

” Ενδιαφέρομαι πάρα πολύ για την θύρα 4 και ας θωρούνται τα παιδιά εκεί πέρα ως σκουπίδια η της κοινωνίας από το σύστημα. Πολλοί πιστεύουν πως υπάρχουν “χαμένα κορμιά” εκεί αλλά αυτά τα “χαμένα κορμιά” έχουν πολύ μεγάλη συνείδηση. Την Ελλάδα την οδήγησαν σε αυτή την άσχημη κατάσταση οι γραβατωμένοι όχι κάποιος άλλος”.

Για το μνημόσυνο των Τεμπών:

“Στο μνημόσυνο τον Τεμπών δε μπόρεσα να παραβρεθώ λόγω βαφτίσεων. Όλοι θυμηθήκαμε και προσευχηθήκαμε για τα παιδιά”.

Για τη συμμετοχή του στον ΠΑΟΚ με κάποιον άλλον τρόπο:

“Δε σκέφτομαι να συμμετέχω κάπως στον ΠΑΟΚ εκτός από το να μιλάω με τους παίκτες”.

Για το κοινωνικό συσσίτιο που οργανώνει:

“Οργανώνω κοινωνικό συσσίτιο στον Τρίλοφο όπου έχουν γίνει όλες οι προετοιμασίες. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε αρχικά Κυριακές και από εκεί και πέρα όσες περισσότερες φορές μπορούμε τη βδομάδα. Υπάρχει μεγάλη αγάπη στην Ελληνική κοινωνία και θα βρεθούν τα απαραίτητα αγαθά”.

pamesports.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: