ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Συσκευή εξοικονόμησης ενέργειας!!! Κατάφερα να εξοικονομήσω μέχρι και 75% από τον Λογαριασμό Ρεύματος κάθε μήνα...

Έχετε ήδη στερέψει από ιδέες πως να μειώσετε την κατανάλωση ρεύματος του νοικοκυριού σας, ώστε να μπορείτε να πληρώνετε τις οφειλές σας στην εταιρεία ηλεκτροδότησης; Αισθάνεστε αγχωμένοι μόνο με την σκέψη ότι ο λογαριασμός ρεύματος σε λίγο θα φτάσει; Κουραστήκατε να αναγκάζετε την οικογένεια σας να καταναλώνει λιγότερο ρεύμα, να ζει και να κοιμάται σε...
ένα κρύο διαμέρισμα το χειμώνα, και σε ένα ζεστό σαν κόλαση διαμέρισμα το καλοκαίρι, έτσι ώστε να μπορείτε να τα βγάλετε πέρα; Λοιπόν, αγαπητέ φίλε, εγώ ήμουν στη θέση σου, και ξέρω ακριβώς πώς νιώθεις. Αλλά σε αντίθεση με εσένα βρήκα ένα τρόπο να διαχειριστώ αποτελεσματικά το πρόβλημα μια για πάντα!
Έχετε κουραστεί από τους απίστευτα υψηλούς λογαριασμούς ρεύματος που παίρνετε κάθε μήνα;

Το όνομα μου είναι Κώστας Μητρόπουλος και στις ακόλουθες παραγράφους από το προσωπικό μου ιστολόγιο θα τσακίσω όλους τους κλέφτες, απατεώνες και ψεύτες, που σας ξεζουμίζουν τα λεφτά σας, την τσέπη του μέσου πολίτη και σας αναγκάζουν να πληρώνετε άδικα, εγκληματικά υψηλές τιμές για ρεύμα για εσάς και την οικογένεια σας. Θα σας πω τον πραγματικό λόγο για τον οποίο ο λογαριασμός ρεύματος σας και τα χρήματα που οφείλετε στους μονοπωλιστές ηλεκτρικής ενέργειας είναι παράλογα υψηλά παρόλο που κάνετε ό,τι είναι δυνατόν για να εξοικονομήσετε ενέργεια και ακριβώς στη μέση της ύφεσης όταν τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι πιο δύσκολα και σας αξίζει ένα διάλειμμα, όταν με το ζόρι τα βγάζετε πέρα, συνεχίζετε να λαμβάνετε εξαιρετικά υψηλούς λογαριασμούς, που είναι δύσκολο να τους πληρώσετε, οπότε συσσωρεύονται. Αυτό είναι ξεδιάντροπο! Εγώ θα σας δείξω πώς μπορείτε να περικόψετε το λογαριασμό του ρεύματος κατά 75% ή περισσότερο κάθε μήνα, διατηρώντας το σπίτι ζεστό και άνετο, και έχοντας την ελευθερία να χρησιμοποιήσετε όσες ηλεκτρικές συσκευές χρειάζεστε. Οι ενδείξεις του μετρητή ρεύματος θα είναι ακριβώς όπως θα θέλατε να είναι, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό ή να το ξανασκέφτεστε, εξάλλου στις εποχές που ζούμε, το άγχος είναι πάρα πολύ. Μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς με την ασφάλεια και άνεση της οικογένειας σας. Ποτέ δεν θα χρειαστεί να φέρεστε σαν δύναμη Ναζί φωνάζοντας συνεχώς στα παιδιά σας να κλείσουν τα φώτα, να σβήσουν την τηλεόραση πάλι, ή να κλείσουν τη θέρμανση. Στην πραγματικότητα, εάν απλά κάνετε ό,τι σας λέω στις επόμενες παραγράφους, αυτό που έκανα και εγώ πριν λίγο καιρό, και αυτό που πάνω από τρεις χιλιάδες Έλληνες έχουν ήδη κάνει πριν από σας, θα τρέχετε στο γραμματοκιβώτιο σαν χαρούμενο κουτάβι κάθε φορά που έρχεται ο λογαριασμός, και θα εκπλαγείτε να δείτε πόσα έχετε γλιτώσει. Και πιστέψτε με θα έχετε γλιτώσει λεφτά. Το κέρδος για ένα έτος θα είναι αρκετό για να αγοράσετε μια νέα τηλεόραση, ένα αυτοκίνητο ή ακόμη και να πάτε την ωραία σας οικογένεια διακοπές στη θάλασσα.

Ποιος είμαι εγώ να δίνω τέτοια υπόσχεση; Όπως σας είπα μου όνομα είναι Κώστας Μητρόπουλος. Είμαι 46 χρονών και είμαι επαγγελματίας μηχανικός. Εργάζομαι ως ηλεκτρολόγος για πάνω από 20 χρόνια τώρα. Ζω στην Θεσσαλονίκη με την όμορφη σύζυγό του και δύο υπέροχα κορίτσια, και τα τελευταία 2 χρόνια εξοικονομώ χρήματα κάθε μήνα από κάθε λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος που καταφθάνει. Έχω καταφέρει να ρίξω τους λογαριασμούς ρεύματος ταχύτερα, φθηνότερα και ευκολότερα από ό,τι έχετε ποτέ σκεφτεί. Δεν είμαι πλέον ένας από τους ανθρώπους που διαρκώς παραπονείται για το πόσο ακριβό και δυσβάσταχτο είναι το ρεύμα στην Ελλάδα, και πραγματικά δεν με απασχολεί που η τιμή του ρεύματος αυξάνεται κάθε έτος.

Πριν δύο χρόνια κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η θερμοκρασία έπεσε πάρα πολύ, δεν νομίζω να θυμάμαι πιο κρύο χειμώνα, και λάβαμε τον λογαριασμό του ρεύματος για τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο και ήταν συνολικά €600. Αυτό ήταν σχεδόν το μισό του μηνιαίου μου μισθού, και η γυναίκα μου ήταν άνεργη εκείνη την εποχή, διότι φρόντιζε τα παιδιά μας, οπότε το μόνο εισόδημα του νοικοκυριού μας ήταν το δικό μου, και πιστέψτε με δεν έφτανε για να πληρώσω για τις βασικές ανάγκες, πόσο μάλλον για τους υψηλούς λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος. Δεν υπήρχε κάποιος εκείνο το διάστημα που να μπορούσε να μου δανείσει χρήματα, οπότε αναγκάστηκα να πάρω δάνειο από την τράπεζα για να καλύψω τον λογαριασμό, αλλιώς η Εταιρεία Ρεύματος θα μου έκοβε το ρεύμα στη μέση του χειμώνα. Και ο χειμώνας θα γινόταν χειρότερος, οι προβλέψεις έλεγαν ότι θα ερχόντουσαν τρεις από τους πιο κρύους μήνες - Ιανουάριο μέχρι Μάρτιο, ανησύχησα πολύ και δεν ήξερα τι να κάνω. Έπρεπε να πάρω δραστικά μέτρα, αλλιώς οι λογαριασμοί θα γίνονταν όλο και πιο δυσβάσταχτοι. Έτσι, αποφάσισα να συγκεντρώσω την σύζυγό μου και τις κόρες μου και να τους μιλήσω σχετικά με το να προσπαθούν να κάνουν οικονομία στο ρεύμα και στη θέρμανση, να προσπαθούν να καταναλώνουν λιγότερο. Έτσι, ένα βράδυ, περίπου δύο εβδομάδες μετά την Παραμονή Πρωτοχρονιάς όταν τα παιδιά γύρισαν από το παιχνίδι έξω στο χιόνι, η σύζυγος μου είχε ετοιμάσει δείπνο, περίμενα μέχρι να τελειώσουμε το φαγητό και τους είπα ότι θα έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, προκειμένου να τα βγάλουμε πέρα με τις υψηλές τιμές ρεύματος. Τους είπα πως από τώρα και στο εξής, πρέπει να φροντίζουμε να κλείνουμε τα φώτα όταν είμαστε έξω από το δωμάτιο, να βεβαιωνόμαστε ότι οι πόρτες είναι καλά κλειστές για να διατηρείται η θερμότητα στο εσωτερικό, να ντυνόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ακόμα και όταν είμαστε στο σπίτι, ώστε να μην χρειάζεται να καίμε θέρμανση για περισσότερο από 4 ή 5 ώρες την ημέρα. Πώς πρέπει να βάζουμε πλυντήριο ρούχων μόνο μία φορά την εβδομάδα, γιατί το πλυντήριο ρούχων καταναλώνει πολλή ηλεκτρική ενέργεια, όπως και το μπόιλερ. Τους μιλούσα για περίπου μία ώρα δίνοντας συμβουλές για την εξοικονόμηση ενέργειας και συμβουλές για το πώς να μειώσουμε την κατανάλωση ρεύματος. Είπα στην οικογένεια μου όλα όσα είχα στον νου μου, με την ελπίδα ότι τα προληπτικά αυτά μέτρα θα βοηθήσουν στο να μειωθούν τουλάχιστον λίγο οι απίστευτα υψηλοί λογαριασμοί ρεύματος, και ότι θα καταφέρουμε να γλιτώσουμε κάποια χρήματα.

Για όλο τον επόμενο μήνα η οικογένεια μου και εγώ κάναμε ακριβώς ότι είχαμε σχεδιάσει, και ακολουθούσαν όλα όσα τους είχα πει. Πραγματικά πίστευα και ήμουν βέβαιος ότι θα λάβουμε ένα λοφαριασμό αρκετά μικρότερο από το προηγούμενο. Ανάγκασα την γυναίκα μου και τα κοριτσάκια μου να παγώνουν στη μέση του χειμώνα, εξαιτίας μου συνήθισαν να κρυώνουν και να ζουν χωρίς τις βασικές ανέσεις,απλά και μόνο για να εξοικονομήσουμε χρήματα, και εξαγριώθηκα όταν ήρθε ο λογαριασμός! Έξαλλος με το δριμύ χειμώνα, έξαλλος με την ανόητη ηλεκτρική εταιρεία για υπερχρέωση, και για τις υψηλές τιμές, αλλά κυρίως έξω φρενών με εμένα! Έξαλλος που δεν είμαι σε θέση να παρέχω τις βασικές ανάγκες της οικογένειάς μου για καλή ζωή, όπως ζεστασιά το χειμώνα. Ακόμη θυμάμαι την μικρή μου κόρη να έρχεται στην κρεβατοκάμαρα μας την νύχτα, ικετεύοντας με να ανοίξω λίγο την θέρμανση για να μπορέσουν να κοιμηθούν με την αδερφή της. Ήμουν έξαλλος με εμένα για το τι τους έκανα να βιώνουν! Ήμουν έξαλλος και πολύ στεναχωρημένος, ένιωσα σαν μια απόλυτη αποτυχία στη ζωή. Είχα απογοητεύσει αυτούς που αγαπούσα περισσότερο στη ζωή μου. Ένιωθα απελπισμένος και ανυπεράσπιστος, σαν τα χέρια μου να ήταν δεμένα και δεν υπήρχε τίποτα που μπορούσα να κάνω για να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα. Ωστόσο, το επόμενο πρωί, ξύπνησα αποφασισμένος και πεπεισμένος ότι όπως και να έχει, πρέπει να βρω μια λύση για να προσφέρω ζεστασιά, άνεση και την ευκολία της οικογένειάς μου, και να τους αφήνω να χρησιμοποιούν τις συσκευές μας όποτε τις χρειάζονταν, διατηρώντας ταυτόχρονα τους λογαριασμούς προσιτούς.




Ως ηλεκτρολόγος γνωρίζω αρκετά για να κάνω μια σοβαρή έρευνα και να βρω μια αποτελεσματική λύση με το πρόβλημα των υψηλών λογαριασμών, οπότε αποφάσισα να κάτσω και να αρχίσω να ψάχνω στο διαδίκτυο σε διάφορες ιστοσελίδες και φόρουμ, με την ελπίδα ότι η λύση βρίκσεται κάπου εκεί. Κοιτούσα για μεθόδους για τη μείωση της κατανάλωσης ρεύματος, τρόπους για τη βελτιστοποίηση και την αποτελεσματική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, εναλλακτικές πηγές ενέργειας, ότι θέλετε. Διάβασα δεκάδες άρθρα, διάφορες κριτικές, ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις, ιστολόγια μηχανικών, και καθηγητών, καθώς και μαρτυρίες και δημοσιεύσεις από απλούς ανθρώπους. Έψαχνα και διάβαζα για μια εβδομάδα περίπου, και τελικά βρήκε ένα προϊόν με το οποίο πολλοί άνθρωποι ήταν ευχαριστημένοι, υπήρχαν εκατοντάδες θετικά σχόλια για αυτό. Βρήκα την επίσημη ιστοσελίδα για αυτή τη συσκευή και όλες τις επαγγελματικές τεχνικές πληροφορίες και όλες τις άλλες λεπτομέρειες. Ήμουν σίγουρα περίεργος, αλλά δεν ήμουν πεπεισμένος για να το αγοράσω, μέχρι που μίλησα με έναν από τους πιο παλιούς μου φίλους ο οποίος είναι πλέον επαγγελματίας μηχανικός στο εξωτερικό. Μου είπε ότι η οικογένειά χρησιμοποιούσε αυτή τη συσκευή εδώ και 3 μήνες, και ότι ο πρώτος λογαριασμός που κατέφθασε αφού άρχισαν να το χρησιμοποιούν ήταν 50% λιγότερο από τον προηγούμενο, και ότι για τους επόμενους δύο μήνες παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα. Στη στιγμή εκείνη αυτό μου ακουγόταν απίστευτο, σχεδόν σαν επιστημονική φαντασία ή κάποιο θαύμα. Αλλά μου εξήγησε τα πάντα σχετικά με το πώς λειτουργεί η συσκευή, ποιος είναι ο μηχανισμός και η πρωτοποριακή τεχνολογία που κρύβεται πίσω από αυτό, πράγμα που την καθιστά τόσο μοναδική και αποτελεσματική, και ότι τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα. Ομολογώ είχα κάποιες αμφιβολίες στην αρχή, αλλά αποφάσισα να δοκιμάσω, άλλωστε, δεν ήταν και τόσο ακριβό, οπότε δεν είχα τίποτα να χάσω. Δεν μετανιώνω ούτε για μια στιγμή για αυτή την απόφαση. Το μόνο πράγμα για το οποίο μετανιώνω είναι ότι κρατούσα την οικογένειά μου κρύα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, και ουσιαστικά τροφοδότησα την ηλεκτρική εταιρεία με τα χρήματα που ανήκαν στα παιδιά μου, απλά για να καλύψω τους μηνιαίους λογαριασμούς για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, και που δεν είχα βρει αυτή τη λύση νωρίτερα! Θα μπορούσα να είχα εξοικονομήσει πολλά χρήματα και πονοκεφάλους!



Να Πως Πληρώνω μέχρι και 75% Λιγότερο Ρεύμα
Η λύση στο πρόβλημα μου ήταν μια μικρή πρωτοποριακή συσκευή που ονομάζεταιEnergy Saver Pro Η τεχνολογία πίσω από την συσκευή είναι μοναδική, και αντίθετα με άλλα προϊόντα στην αγορά, που ισχυρίζονται ότι εξοικονομούν ρεύμα, το Energy Saver Pro πραγματικά κάνει δουλειά. Σχεδιάστηκε πάνω σε μια νέα, επαναστατική, τεχνολογία εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία βελτιστοποιεί και βελτιώνει τη διανομή και την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, που οδηγεί σε χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος μέσα στο νοικοκυριό και ρίχνει τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος έως και 75 %. Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να βάλω το Energy Saver Pro σε μια από τις πρίζες του σπιτιού. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να ξεκινήσετε την εξοικονόμηση είναι να βάλετε το Energy Saver Pro σε μια πρίζα στο σπίτι σας, το γραφείο, το ξενοδοχείο ή το κτίριο!

Βελτιώνει την απόδοση του ηλεκτρικού κυκλώματος, καθώς και όλες τις παραμέτρους του. Χρησιμεύει ως φίλτρο που καθαρίζει τις ανεπιθύμητες αιχμές, το κρέμασμα, το θόρυβο και η τάση σταθεροποιείται με την εξοικονόμηση ενέργειας. Δρα σε όλες τις συσκευές στο σπίτι μου που προκαλούν διαταραχές στο δίκτυο. Εξοικονομεί ενέργεια από κλιματιστικά, ψυγεία, πλυντήρια, ηλεκτρικές σκούπες, τηλεοράσεις, υπολογιστές, λαμπτήρες φθορισμού, πλυντήρια πιάτων, καταψύκτες, εξοπλισμό γραφείου. Δεν έχει σημασία αν είναι χειμώνας ή καλοκαίρι ή όποια εποχή ενδιάμεσα, η συσκευή απλά έριξε τον λογαριασμό ρεύματος στο μισό. Ακόμη και όταν είχαμε επισκέπτες και κατανάλωση ήταν υψηλότερη, οι λογαριασμοί που ήρθαν ήταν χαμηλοί, και χαιρόμουν να τους πληρώνω, και εξακολουθώ μέχρι και σήμερα. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η συσκευή θα σας παρέχει τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας στο νοικοκυριό σας.
Πριν                                                                          Τώρα

Ξέρω ότι έχετε βαρεθεί από τους λογαριασμούς ρεύματος που εκτοξεύονται, όπως ένιωθα και εγώ! Νομίζω ότι η συσκευή βρίσκεται σε πώληση τώρα οπότε μπορείτε να πάτε και να ρίξετε μια ματιά στην επίσημη ιστοσελίδα. Απλά αφήστε το Energy Saver Pro να αναλάβει το πρόβλημα σας. Αυτή η επαναστατική συσκευή θα σας βοηθήσει να νικήσετε τα μονοπώλια ρεύματος και να βάλετε περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας. Θα καταφέρετε να εξοικονομήστε έως και 75% έκπτωση στους μηνιαίους σας λογαριασμούς ρεύματος, όπως κάνω εγώ κάθε μήνα.

Τι μου είπαν οι συνάδελφοι ηλεκτρολόγοι για το Energy Saver Pro:
μηχ. Ελένη
21.01.2013
Energy Saver Pro όντως οδηγεί σε εξοικονόμηση ενέργειας. Η συσκευή εξαλείφει τις αρμονικές, αφαιρεί διαταραχές στο δίκτυο. Αντισταθμίζει επίσης την αντιδραστική δύναμη μεταφοράς μέσω δικτύου.

μηχ. Αργύρης
11.02.2013
Σε αντίθεση με τις περισσότερες συσκευές εξοικονόμησης ρεύματος που δοκίμασα, Energy Saver Proπραγματικά εξοικονομεί ενέργεια. Ομολογώ πως στην αρχή ήμουν πολύ σκεπτικός και το αγόρασα για να αποδείξω ότι δεν λειτουργεί, αλλά έκανα λάθος. Τώρα είμαι πεπεισμένος για την αποτελεσματικότητά του. Δεν υπάρχει κανένα μυστικό μαγικό πίσω από το Energy Saver Pro, απλά πρωτοποριακή τεχνολογία.Energy Saver Pro ομαλοποιεί τα αποτελέσματα διαταραχής δικτύου και διορθώνει τον παράγοντα ενέργειας. Είναι πολύ αποτελεσματικό όταν υπάρχουν εναλλασσόμενοι καταναλωτές και καταναλωτές με μια μηχανή που συνεχώς ανοίγει και κλείνει. Σε νοικοκυριά που έχουν κλιματιστικά, ψυγεία, πλυντήρια, ηλεκτρικές σκούπες, τηλεοράσεις, υπολογιστές, πλυντήρια πιάτων, καταψύκτες, εξοπλισμό γραφείου. Οι επιπτώσεις παλμού του ρεύματος της συσκευής μπορούν να γίνουν σχεδόν 10 φορές μεγαλύτερες από την ονομαστική τιμή που καταναλώθηκε από αυτό. Αυτό οδηγεί σε μεγάλη διαταραχή στο σύστημα. Εάν ο θόρυβος (τυχαία διακύμανση σε ένα ηλεκτρικό σήμα) είναι πολύ υψηλός η εγκατάσταση αρχίζει να αναβοσβήνει. Για παράδειγμα, όταν το σύστημα κλιματισμού είναι ενεργοποιημένο, μπορεί τα φώτα να αναβοσβήνουν στο σπίτι, λόγω της πολύ μεγάλης κατανάλωσης του αεροσυμπιεστή. Στις περιπτώσεις αυτές, η αντίσταση εμφανίζεται στην κεντρική παροχή και αυτό προκαλεί σπατάλη ενέργειας. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι πετάτε ενέργεια. Σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό, αυτές οι διεργασίες εκτελούνται σε κάθε νοικοκυριό. Οδηγούν σε άσκοπες δαπάνες ενέργειας, το τελικό αποτέλεσμα των οποίων είναι ο υψηλότερος λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος. Για ένα κανονικό νοικοκυριό όπου υπάρχουν οι βασικές συσκευές το Energy Saver Pro μπορεί να φέρει κέρδος έως και 50-75%. Energy Saver Pro μπορεί επίσης να εφαρμοστεί και σε μικρές εταιρείες. Για παράδειγμα, θα ήταν απαραίτητο σε ένα μικρό εργοστάσιο, σούπερ μάρκετ, ξενοδοχείο ή εστιατόριο.

μηχ. Νίκος
18.04.2013
Αυτή τη στιγμή, το Energy Saver Pro είναι η μοναδική νόμιμη, αποδεδειγμένη συσκευή εξοικονόμησης ενέργειας στην Ευρωπαϊκή αγορά. Οι συνάδελφοί μου και εγώ συχνά αμφισβητούμε την αποτελεσματικότητα τέτοιων συσκευών. Έχω προσωπικά δοκιμάσει διάφορους ειδικούς εξοπλισμούς που ισχυρίζονται ότι εξοικονομούν από την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Ο τελευταίος που δοκιμάσαμε ανέφερε ότι θα μπορούσε να εξοικονομήσει το ήμισυ της οικιακής κατανάλωσης, κόστιζε €300, και ήταν εντελώς μη λειτουργικός. Η τιμή από κάποιες από αυτές τις συσκευές υπερβαίνει τα €500. Με το Energy Saver Pro, το κέρδος υπάρχει και είναι πραγματικό. Υπάρχει πραγματική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Έτσι, πώς μπορεί μια τέτοια συσκευή εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας και είναι νόμιμη, θα ρωτήσετε. Energy Saver Pro, σχεδιασμένο με πρωτοποριακή τεχνολογία, λειτουργεί με μια αρχή παρόμοια με αυτή των συσκευών Α-τάξης που εξοικονομούν ενέργεια. Βελτιστοποιεί την κατανάλωση ενέργειας, αλλά όχι για μια συγκεκριμένη συσκευή, αλλά για όλες τις συσκευές του νοικοκυριού που είναι συνδεδεμένες με το δίκτυο. Ακόμη και αν όλες οι συσκευές σας είναι αποτελεσματικές, το υψηλής κατηγορίας ενέργειας Energy Saver Pro θα λειτουργήσει ως βγάλετε πέρα πάροχος μεγαλύτερης εξοικονόμησης ενέργειας, που θα οδηγήσει σε ακόμη χαμηλότερους μηνιαίους λογαριασμούς ρεύματος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απατη

Ανώνυμος είπε...

κωστα...κωστα....για κουνα το κεφαλι σου γιατι μαλλον ειναι κενο!!!