ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Aποτελέσματα Κυπέλλου Γ’ Φάσης ΕΠΣ Καστοριάς

Ιστορική νίκη-πρόκριση στην ημιτελική φάση του ΠΑΣ Λεύκης!!!
Με τρεις από τις 4 ομάδες να εξασφαλίζουν στην παράταση και στα πέναλτι το εισιτήριο της πρόκρισης στην... ημιτελική φάση, ολοκληρώθηκαν οι αγώνες κυπέλλου της Γ’ φάσης ΕΠΣ Καστοριάς.

Όλα σχεδόν τα ματς ήταν δραματικά σε εξέλιξη, αφού χρειάστηκε να κριθούν τα δύο στη διαδικασία της παράτασης, το ένα στα πέναλτι, ενώ το άλλο έληξε με το εύθραστο 0-1!!!

Συγκεριμένα, στο Άργος Ορεστικό ο Παναργειακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο Καλοχώρι (ομάδα β’ κατηγορίας), αφού ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος με σκορ 3-3, ενώ στην παράταση οι ’’κοκκινόμαυροι’’ πέτυχαν 3 γκολ, επικρατώντας τελικά με σκορ 6-3.

Επίσης, δύσκολη νίκη-πρόκριση πέτυχε η ΑΕ Γραμμοχωρίων κόντρα στην Ακαδημία Κάστορα (ομάδα β’ κατηγορίας), αφού το ματς έληξε ισόπαλο 1-1 και οδηγήθηκε στην παράταση με τα ’’ελάφια’’ να εξασφαλίζουν τελικά την πρόκριση με σκορ 2-1.

Το πλέον συναρπαστικό ματς έγινε στο γήπεδο της Λεύκης, όπου ο τοπικός ΠΑΣ στην αναμέτρησή του με τον ’’Κεραυνό’’ Χιλιοδένδρου, πήρε την πολυπόθητη πρόκριση επικρατώντας στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 5-4 (ο κανονικός αγώνας και η παράταση έληξε ισόπαλος 2-2.

Μάλιστα ο ΠΑΣ Λεύκης είναι η μοναδική ομάδα Β’ κατηγορίας που προκρίθηκε στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης, επιτυχία ιδιαίτερα σημαντική, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του θα συμμετέχει στα ημιτελικά.

Τέλος, στην Πολυκάρπη η Αστραπή Μεσοποταμάις επανέλαβε και μάλιστα με στο ίδιο σκορ 0-1 αυτό που πέτυχε το περασμένο Σάββατο σε αγώνα πρωταθλήματος, επικρατώντας του τοπικού ’’Ηρακλή’’.

Τα αποτελέσματα:
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ 6-3 (3-3 κ.α.)
ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΑ - ΑΚ. ΠΟΔ. ΚΑΣΤΩΡ 2-1 (1-1 κ.α.)
ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟΥ 5-4 πεν. (2-2 κ.α. και παράταση)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ 0-1

Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης:
ΠΑΣ ΛΕΥΚΗ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ – ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ
sentra.com.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: