ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Επιστροφή Μαυροδήμου στον πάγκο του Πυρσού

Το χρονικό μίας προαναγγελθείσας πρόσληψης ολοκληρώθηκε σήμερα στον Πυρσό Γρεβενών! 
Στον πάγκο του 'πράσινου' συλλόγου επέστρεψε για μία ακόμη φορά ο Σωτήρης Μαυροδήμος, έμπειρος τεχνικός και παλαίμαχος άσος της ομάδας, αλλά και της ΑΕΚ! 
Ο άνθρωπος, που μάζεψε τους... ποδοσφαιριστές του Πυρσού την τελευταία στιγμή και εκδιώχθηκε τη δεύτερη ημέρα της θητείας της νυν διοίκησης, επέστρεψε μετά από δύο μήνες και μετά από συζητήσεις που κράτησαν σχεδόν έναν μήνα!

''Ο κόσμος το 'χε τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι'' είναι η φράση που χαρακτήριζε το κλίμα που επικρατούσε στα Γρεβενά, με αποτέλεσμα να επιβεβαιωθούν οι φήμες που αναφέρονταν στη μεγάλη επιστροφή.

(Ανταπόκριση: Λουκάς Νίκου 'Sports and fun')
infootball.gr Δημήτρης Θεοδώρου 

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θα ηθελα να παρατηρησω και να πω οτι...πρωτων δεν τον εδιωξε η ομαδα ...μονος του εφυγε(αφου τα χρηματα που ζητουσε ηταν παρα πολλα και για την αξια του και για την κατηγορια) δευτερον δεν ηταν ο ανθρωπος που μαζεψε τους γρεβενιωτες ποδοσφαιριστες...πρωτων γιατι εκατσε δυο μερες μονο...και δευτερον η αληθεια ειναι οτι στη λιστα που εδωσε στην νυν δοιηκηση ηταν να φυγουν αρκετοι γρεβενιωτες...(για να φερει τους δικους του)....επισης δεν ειχε δυο μηνες που εφυγε...ειχε ακριβως 48 μερες...και οι συζητησεις αρχισαν 10 μερες τωρα...και τελιωνοντας θα πω οτι ειναι κριμα για τον κοσμο των γρεβενων να βλεπουν να τους επιβαλεται ενας προπονητης στην αγαπημενη τους ομαδα....και τον οποιο μαλιστα θα τον πληρωσουν απο την τσεπη τους.....κριμα...κριμα....