ΣΙΝΕ

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ολυμπιακός: Ντεμπούτο με γκόλ για Παππασάββα, άρεσαν και οι Βούρος-Σάλιακας (Βίντεο)

Ιδανικό ντεμπούτο έκαναν τρείς ''πιτσιρικάδες'' της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, με την πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων» στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Φωκικό.

Βασικός αγωνίστηκε ο...

Πραξιτέλης Βούρος ο οποίος κάλυψε επιτυχημένα το αριστερό άκρο της άμυνας των Πειραιωτών. Ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν από τον Μίτσελ οι Αντώνης Παπασάββας και Μανώλης Σάλιακας.

Ο πρώτος μάλιστα πέτυχε και ένα εντυπωσιακό γκόλ, το 5ο κατά σειρά στην νίκη του Ολυμπιακού με 5-3 επι του φωκικού, ενω ο τελευταίος, ήταν μέσα σε αρκετές φάσεις και θα μπορούσε και αυτός να σκοράρει στο ντεμπούτο του με την φανέλα των ερυθρόλευκων.


Γενικότερα, οι νεαροί άσοι του Ολυμπιακού έδειξαν ποδοσφαιρικό θράσος και συνάμα πολύ καλά στοιχεία.

Πραξιτέλης Βούρος: Από την Μυτιλήνη και τον Αιολικό ο νεαρός Βούρος βρέθηκε στον Πειραιά και στου Ρέντη. Ο 18χρονος παίκτης παίζει σε ''όλες'' τις θέσεις της άμυνας και εντοπίστηκε στο νησί του Αιγαίου από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού οι οποίοι αφού έμειναν ευχαριστημένοι και εντυπωσιασμένοι από εκείνον τον απέκτησαν.

Αντώνης Παπασάββας: Ο Παπασάββας είναι ένα ακόμα παιδί που έχει την ευχέρεια να προσφέρει σε διάφορες θέσεις σε άμυνα και κέντρο. Κανονικά είναι αμυντικό χαφ αλλά μπορεί να προσφέρει και στον άξονα και ως στόπερ. Έχει γεννηθεί στις 20/03/1995.

Μανόλης Σάλιακας:Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας του Εργοτέλη και νύν του Ολυμπιακού, διαθέτει τα στοιχεία εκείνα που τον κατατάσουν ανάμεσα στα ταλέντα που αξίζει να επενδύσεις. Είναι ήδη μέλος των ''μικρών'' Εθνικών ομάδων και η εξέλιξη του είναι ραγδαία.Έχει γεννηθεί στις 12/09/96
sports-academies.gr



Κύπελλο Ελλάδας: Αποτελέσματα 2ης επαναληπτικής φάσης.. (videos)


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: