ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΠΛΗΡΩΝΕ Μ@Λ@ΚΑ ... ΠΛΗΡΩΝΕ... ΔΥΟ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΓΑ ΕΠΕΡΝΕ Η ΓΥΦΤΟΜΑΪΜΟΥ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ...!!!

Τι αποκαλύφθηκε από την έρευνα του ΟΓΑ
Σειρά επιδομάτων ελάμβανε η Ελευθερία Δημοπούλου, η φερόμενη ως μητέρα της μικρής Μαρίας που εντοπίστηκε να μένει παρέα με τους δύο τσιγγάνους που έχουν προφυλακιστεί σε...
καταυλισμό στα Φάρσαλλα.

Σύμφνωνα με την ανακοίνωση του ΟΓΑ η φερόμενη ως μητέρα φέρεται να ελάμβανε σειρά πολυτεκνικών επιδόματων. Τρία από τα επιδόματα τα είχε αιτηθεί και τα είχε λάβει με το όνομα Ελευθερία Δημοπούλου, ενώ στο παρελθόν είχε κάνει αίτηση για ένα ακόμη με το όνομα Σαλή Σελήνη.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΓΑ και κατόπιν της σχετικής έρευνας που έγινε η μητέρα της Μαρίας ελάμβανε ως Ελευθερία Δημοπούλου τα εξής επιδόματα:

α) το Ενιαίο Επίδομα στήριξης τεσσάρων τέκνων και

β) το Ειδικό Επίδομα πολύτεκνης οικογένειας (τεσσάρων τέκνων).


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΟΓΑ σε μια από τις αιτήσεις για το πολυτεκνικό επίδομα αναφερόταν και το όνομα της Μαρίας, με την ένδειξη αγνώστου πατρός και ημερομηνία γέννησης 31-1-2009».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι η Δημοπούλου μετά από αίτησή της στις 26 Αυγούστου του 1996, εισέπραττε επίδομα για πέντε παιδιά, τρία εκ των οποίων περιλαμβάνονται και στην αίτηση του Αυγούστου του 2013.

Τέλος, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα του ΟΓΑ η φερόμενη ως μητέρα της Μαρίας είχε υποβάλλει αίτηση για να λάβει πολυτεκνικό επίδομα και το 1997 με πλαστή ταυτότητα ως «Σαλή Σελήνη του Παύλου» (με τα στοιχεία δηλαδή που αναγράφονταν στη δεύτερη τατυτότητα που βρέθηκε να κατέχει) για τέσσερα παιδιά, τα οποία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, δεν ταυτίζονται με τα τέκνα της κυρίας Δημοπούλου.

Τα σχετικά στοιχεία που αφορούν στις δύο υποθέσεις εστάλησαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, για τις περαιτέρω κατά το νόμο ενέργειες.

iefimerida.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: