ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στα Γρεβενά!!!

Ο Δήμος Γρεβενών, αποδεχόμενος την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, θα υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «SOCHI 2014», την... Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 11:00, σε ειδική τελετή στην Κεντρική Πλατεία της πόλης των Γρεβενών.

Το ταξίδι της Φλόγας, μεταφέροντας το μήνυμα της πανανθρώπινης ειρήνης και συναδέλφωσης των λαών, ξεκίνησε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 από την Αρχαία Ολυμπία και όπως έχει εξαγγελθεί από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην Οργανωτική Επιτροπή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «SOCHI 2014», θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου 2013 στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Στο πλαίσιο λοιπόν της ειδικής διαδρομής που έχει καταρτισθεί επί ελληνικού εδάφους, η Ολυμπιακή Φλόγα θα φθάσει στα Γρεβενά την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013 στις 10:54. Οι τρείς Γρεβενιώτες λαμπαδηδρόμοι κρατώντας το σύμβολο της Ολυμπιακής Ιδέας θα μεταφέρουν τη Φλόγα από την είσοδο της πόλης, όπου θα παραληφθεί από τον πρώτο λαμπαδηδρόμο, από την Κ. Ταλιαδούρη στην Κεντρική Πλατεία, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή αφής του βωμού.

Πρόγραμμα Τελετής:
10:54: Άφιξη Ολυμπιακής Φλόγας στην είσοδο της πόλης μπροστά από το Διοικητήριο και παραλαβή από τον 1οΛαμπαδηδρόμο.

10:57: Παραλαβή φλόγας από τον 2ο Λαμπαδηδρόμο, στη διασταύρωση Κ. Ταλιαδούρη με Ιπποκράτους.

11:00: Άφιξη Φλόγας στην πλατεία. Ανάκρουση των: Ολυμπιακού Ύμνου και των Εθνικών Ύμνων Ελλάδας και Ρωσίας. Χαιρετισμοί, σύντομο πολιτιστικό-αθλητικό πρόγραμμα.

11:30: Αναχώρηση της Φλόγας από την πλατεία μέσω της 13ης Οκτωβρίου, 3ος Λαμπαδηδρόμος.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: