ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

«Εθνικό Σχέδιο Δράσης Βοσκοτόπων»

Σήμερα 11 Οκτωβρίου 2013 ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης επισκέφτηκε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και την κεντρική υπηρεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ και συναντήθηκε με...
στελέχη του υπουργείου και του οργανισμού. Ενημερώθηκε ότι, ολοκληρώθηκε ο απαραίτητος έλεγχος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το «Εθνικό Σχέδιο Δράσης Βοσκοτόπων» με θετικά αποτελέσματα. Αναλυτικά, η απαραίτητη έκταση για την Π.Ε. Γρεβενών (σύμφωνα με τους υπολογισμούς της προηγούμενης χρονιάς) ώστε να καλυφθούν πλήρως τα δικαιώματα ήταν 9.830 εκτάρια (για τους δηλωθέντες βοσκότοπους).

Οι επιλέξιμες εκτάσεις που επικυροποιήθηκαν είναι 17.413 εκτάρια, έτσι δίνεται οριστική λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα που ταλάνιζε τον κτηνοτροφικό κόσμο της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Ο κ. Κοψαχείλης συγχαίρει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και τη Διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ για τις προσπάθειες τους και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για τους Έλληνες κτηνοτρόφους. Είναι πλέον κοινή πεποίθηση ότι, ο πρωτογενής τομέας μπορεί και πρέπει να στηριχτεί και να αναπτυχθεί γιατί μπορεί να αποτελέσει πραγματική διέξοδο από την κρίση.

Γραφείο Τύπου
Τιμολέων Κοψαχείλης
Βουλευτής Π.Ε.Γρεβενων

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: