ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Βρέθηκε νεκρός ο Βιτόριο Μισόνι

Προσθήκη λεζάντας
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου εντοπίστηκαν οι σοροί του Βιτόριο Μισόνι, της συζύγου του Μαουρίτζια Καστιλιόνι και των δύο φίλων τους, εννέα μήνες περίπου από την εξαφάνιση του...
αεροσκάφους στο οποίο επέβαιναν. 

Το μικρό αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ τον περασμένο Ιανουάριο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του θερέτρου Λος Ρόκες στις ακτές της Βενεζουέλας και έκτοτε ο 58χρονος σχεδιαστής Μισόνι και οι υπόλοιποι επιβαίνοντες αγνοούνταν, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των τοπικών και ιταλικών αρχών να τους εντοπίσουν.

Όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Messaggero άνδρες των τοπικών αρχών εντόπισαν τις σορούς των πέντε ανθρώπων, εκ των οποίων και του συγκυβερνήτη, στο εσωτερικό του Islander yv2615u που έφεραν ακόμα τη ζώνη ασφαλείας.

Αγνοείται ακόμα η σορός του κυβερνήτη, Ζερμάν Μαρσάντ.

Την πληροφορία έδωσε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA Ιταλός επιχειρηματίας που ζεις το Λος Ρόκες.


Παράλληλα ξεκίνησε η επιχείρηση ανάσυρσης των σορών του Μισόνι, της συζύγου του, του φιλικού ζευγαριού Γκουίντο Φορέστι και Ελντα Σκαλβέντζι, καθώς και του συγκυβερνήτη, οι οποίοι παγιδεύτηκαν στο αεροσκάφος όταν αυτό κατέπεσε στη θάλασσα.

Παρότι η είδηση ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο, η οικογένεια Μισόνι δεν την έχει ακόμα επιβεβαιώσει.

«Οι αρχές της Βενεζουέλας δε μας έχουν κάνει επίσημη ενημέρωση. Δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα και κανένα μέλος της οικογένειας δεν έχει ενημερωθεί για τον εντοπισμό των σορών στον τόπο του αεροπορικού δυστυχήματος στο Λος Ρόκες», δήλωσε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Adnkronos η πρώην σύζυγος του Μισόνι και μητέρων τριών παιδιών του, Τάνια Καπούτι.


Παρόλα αυτά εκπρόσωπος της οικογένειας δήλωσε πως φημολογία υπήρχε από εχθές το βράδυ, ωστόσο διενεργούνται ακόμα έρευνες, επομένως «είναι πολύ νωρίς για να σχολιάσουμε».

Το αεροσκάφος είχε εντοπιστεί τον περασμένο Ιούνιο, ωστόσο δεν είχε ανασυρθεί καθώς βρισκόταν σε βάθος 76 μέτρων κι η επιχείρηση ανέλκυσής του ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα, από ειδική ομάδα των ενόπλων δυνάμεων της Βενεζουέλας.

Ο οίκος Μισόνι είναι διάσημος σε ολόκληρο τον κόσμο για τα ριγέ πολύχρωμα υφάσματά του, ενώ δημιουργήθηκε το 1953 από τον Οτάβιο Μισόνι και τη σύζυγό του Ροζίτα. Ο πάτερ φαμίλιας, Οτάβιο Μισόνι, ήταν αθλητής και έτρεχε στα 400 μέτρα στους Ολυμπιακούς, με αποτέλεσμα να αρχίσει δημιουργεί αθλητικές φόρμες και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καθιερώθηκε στα πλεκτά με πολύχρωμες δημιουργίες που έγιναν το σήμα κατατεθέν του οίκου.

Ο πατέρας του Βιτόριο Μισόνι, όμως, μην αντέχοντας τον πόνο από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του γιου του και «χτυπημένος» από καρδιακό επεισόδιο, έσβησε στα 92 του χρόνια τον περασμένο Μάιο.

Ο γνωστός στιλίστας ήταν αγαπητός στην πόλη του, αλλά και στην υπόλοιπη χώρα με την ευχάριστη διάθεσή του, το χαμόγελό του και την εξαιρετική σχέση του με τους εργαζομένους


































protothema.gr

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: