ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Λίγη ώρα παρέα με τους χρυσαυγίτες!!!

Σήμερα το μεσημέρι πήγα μια βόλτα στα δικαστήρια για να δω με τα μάτια μου πόσοι οπαδοί της χρυσής αυγής θα μαζευόντουσαν μετά το κάλεσμα του κόμματος τους.
Το πρώτο μου λάθος ήταν ότι δεν φορούσα μαύρη μπλούζα και ήμουν...
σαν την μύγα μες το γάλα.
Όταν δε, μπήκα ανάμεσά τους, έκανα το δεύτερο λάθος γιατί αφενός ότι όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, αφετέρου, ήμουν μόνος μου, οπότε αμέσως κατάλαβαν ότι δεν ήμουν δικός τους.

Το τρίτο λάθος το έκανα όταν προσπάθησα να τραβήξω μια φωτογραφία με τι κινητό, φυσικά δεν είχα μαζί μου φωτ. μηχανή, αλλά με κατάλαβαν κάποιοι, παρόλο που δεν σήκωσα το κινητό.
Με πλησίασε λοιπόν κάποιος και με φωνή που δεν δεχόταν αμφισβήτηση μου είπε "έχεις φύγει τώρα και το μπουρδέλο σου βάλτο στην τσέπη σου αμέσως". Φυσικά δεν το σκέφτηκα καθόλου, μεταβολή και χώθηκα σε μια καφετέρια όσο μπορούσα πιο διακριτικά για να παρακολουθώ από εκεί.
Ξέχασα να πω ότι μόλις με πλησίασε το μαυροντυμένο ξυρισμένο κτήνοςγια να μου πει να φύγω κόντεψα να λιποθυμήσω από την μυρωδιά του σκόρδου που είχε φάει , μάλλον είχε "χτυπήσει" (ανάμεσα στα άλλα) κανά σουβλάκι.

Παρακολουθώντας από την καφετέρια τα μαυροντυμένα παιδιά νομίζες ότι κάνουν συγκέντρωση κάποιοι αποτυχημένοι μπόντι μπιλνταράδες και λέω αποτυχημένοι γιατί οι περισσότεροι είχαν κοιλίτσα.
Ένα θέαμα αποκρουστικό! Ξυρισμένα ως επί το πλείστον κεφάλια με σώματα να σφίγγονται επιδεικτικά λες και κάναμε διαγωνισμό, το (σώμα του μήνα).
Βέβαια ο κάθε μαυροντυμένος ξυρισμένος χρυσαυγίτης έχει πάντα μαζί του δυο πράγματα.
Στο ένα χέρι κρατά ένα κοντάρι με μια σημαία και στο άλλο χέριαπαραίτητο αξεσουάρ μια ξανθιά με ένα τσιγάρο στο στόμα, αλλά μιλάμε για πολύ ξανθιά, μέχρι το ξανθό να έχει περάσει στον εγκέφαλο.
Βέβαια όλα τα ξανθά φοράγανε μαύρα ρούχα ενίοτε προκλητικά αλλά είδα και κάποια που φορούσαν ροζ φούστα μπλούζα. Ίσως το χρώμα να παίζει ρόλο με τη θέση που έχεις στην οργάνωση.

Γύρω στις δυο και κάτι είδα τους συγκεντρωμένους, που δεν ξεπερνούσαν τους 50 - 70, να αρχίζουν να μπαίνουν σε γραμμές σαν διμοιρία και άρχισαν να φωνάζουν το γνωστό "Αίμα τιμή χρυσή αυγή".
Τότε ένας ψηλός άρχισε να φωνάζει τόσο πολύ δυνατά που ακούστηκε εκεί που καθόμουν.

Ρε μαλακισμένα είπαμε όχι "ΑΙΜΑ" αλλά "ΕΛΛΑΣ". Όποιος ξαναπεί ΑΙΜΑ θα τον γ@μ@σω!!!
Έτσι κανένας πια δεν έκανε λάθος και ακούστηκε το "Ελλάς τιμή χρυσή αυγή".
Ήταν η ώρα που πέρναγε την πύλη των δικαστηρίων το παλικάρι που είναι μόνιμα τσαμπουκαλεμένο με όλο τον κόσμο. Είναι ο τύπος που ο τσαμπουκάς του έβγαλε και "τικ" στο μάτι.
Γνώμη μου είναι όμως, ότι τώρα στο κελί θα αλλάζει συνέχεια βρακάκι γιατί θα το λερώνει από το φόβο.

Ευχαριστημένα λοιπόν που είδαν τον καλό τους να περνάει την πύλη της Ευελπίδων, τα χρυσαυγιτάκια που προσωπικά πιστεύω πως το μόνο πράγμα που συζητούν μεταξύ τους είναι πως θα φουσκώσουν περισσότερο τα μπράτσα τους και πως θα πλακώσουν στις σφαλιάρες κανά σκουρόχρωμο τύπο γιατί μέχρι εκεί φτάνει το iQ τους.
Πιστεύω πως τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν καταλάβει καν τι συμβαίνει αλλά και να τους το εξηγήσεις πάλι δεν θα το καταλάβουν.Είναι κάτι σαν τον Καιάδα, με το βλέμμα τους να θυμίζει το βλέμμα του συμπαθητικού ροφού.

Δεν είχα καμία διάθεση να συνεχίσω να παρατηρώ αυτούς τους τύπους γιατί μου έφερναν αναγούλα και μου χάλαγαν την ημέρα. Έτσι πλήρωσα τον καφέ μου και έφυγα από τα δικαστήρια αφήνοντας τα χρυσαυγιτάκια να φωνάζουν τα συνθήματα τους.

Άλλη μια μέρα στην πανέμορφη και βροχερή φθινοπωρινή Αθήνα....

Για το ορθόν της αφηγήσεως zouzouni news
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: