ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Φοιτητές βγήκαν από τα ρούχα τους, κυριολεκτικά! Βίντεο

Οι αυστηροί ενδυματολογικοί κανόνες που αποφασίστηκε να εφαρμόζονται σε Πανεπιστήμιο της Ουγγαρίας έβγαλαν τους φοιτητές από τα ρούχα τους!
Προκειμένου να...

διαμαρτυρηθούν, καθώς η διοίκηση τους απαγόρευσε τις μίνι φούστες αλλά και φορέματα με λίγο πιο... αποκαλυπτικά ντεκολτέ, οι κοπέλες φοιτήτριες στη διάρκεια του μαθήματος έβγαλαν τα ρούχα τους κι έμειναν μόνο με τα εσώρουχά τους, ενώ τα αγόρια συμφοιτητές τους έμειναν όπως τους γέννησε η μαμά τους, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία μόνο με τις σημειώσεις τους. Ανάμεσα σε όσα απαγορεύονται είναι και οι σαγιονάρες και το υπερβολικό μακιγιάζ αλλά και τα αχτένιστα μαλλιά και το ατημέλητο μανικιούρ.

Οι φοιτητές προειδοποίησαν τη διεύθυνση ότι αν συνεχίσει στην επιμονή της για τον αυστηρό κώδικα ντυσίματος, τη Δευτέρα θα εμφανιστούν στο μάθημε με σαγιονάρες και πετσέτες μπάνιου τυλιγμένες γύρω από το γυμνό τους σώμα!

Σύμφωνα με την επιστολή που έστειλε η πανεπιστημιακή αρχή στους φοιτητές της, ζητούσε από τους άνδρες να φορούν σκουρόχρωμα κουστούμια και παπούτσια, ενώ οι κοπέλες σακάκι, μπλούζα και παντελόνι.


madata.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: