ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Συνελήφθη η Θέμις Σκορδέλη υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής

Συνελήφθη αργά το βράδυ της Τετάρτης η Θέμις Σκορδέλη από το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας, η οποία και καταζητείτο.
Η 50χρονη θα οδηγηθεί... σήμερα Πέμπτη στον εισαγγελέα ενώ αναζητείται ακόμη ο τέταρτος από τους κατηγορούμενους και συγκεκριμένα ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός ο οποίος υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Η κυρία Σκορδέλη, έγινε γνωστή ως «αγανακτισμένη κάτοικος» στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, και λίγο αργότερα εμφανίσθηκε υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Α΄Αθηνών, τον Ιούνιο του 2012.

Εκτός από έντυπο υλικό του πολιτικού κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή», 18 κροτίδες και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι βρέθηκαν σημειώσεις στις οποίες έχει με λεπτομέρειες γραμμένα ταχυδρομικές διευθύνσεις, περιγραφές χώρων – σπιτιού και υπηκοότητα αλλοδαπών, που μένουν στις διευθύνσεις αυτές.

Επίσης, βρέθηκε βιβλιάριο καταθέσεων με 145.000 ευρώ αλλά και σημειώσεις, στις οποίες αναφέρονται δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής και τσάντες με προϊόντα μαϊμού απομίμησης και παράνομα CD και DVD!

Έχει κατηγορηθεί για ρατσιστική επίθεση σε βάρος Αφγανών, αλλά η δίκη έχει αναβληθεί οκτώ φορές. Νέα ημερομηνία εκδίκασης ορίστηκε στις 22 Ιανουαρίου του 2014.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: