ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Οι «γαλάζιες» υποψηφιότητες σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη!

Πολιτικά πρόσωπα θα κατεβάσει η Νέα Δημοκρατία στους τρεις μεγάλους δήμους της χώρας, δηλαδή Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά.

Στην Συγγρού έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως... οι πολιτικές εντυπώσεις στηρίζονται κυρίως στα αποτελέσματα που αφορούν τους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες.

Η Νέα Δημοκρατία επιθυμεί να πάρει πίσω τον δήμο της Αθήνας ο οποίος μετά από πολλά χρόνια άλλαξε «χρώμα» και πέρασε στα χέρια των προοδευτικών δυνάμεων με την εκλογή του Γιώργου Καμίνη. Το ίδιο ισχύει και για την Θεσσαλονίκη όπου εκεί θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει την χαμένη τιμή της παράταξης μετά την φυλάκιση του επί 12 χρόνια γαλάζιου δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Επίσης, στην Συγγρού έχουν πειστεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ρίξει στην μάχη των δημοτικών εκλογών κορυφαία στελέχη του, επομένως η ΝΔ θα πρέπει να κατεβάσει εξίσου προβεβλημένα στελέχη.

Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές θεωρούνται πρόκριμα και για τις εθνικές εκλογές και εξ αυτού του λόγου η ΝΔ θα επιδιώξει την συσπείρωση του κόσμου της και της κομματικής της βάσης.

Επί της ουσίας έχει απορρίψει την συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ στους μεγάλους δήμους καθώς ο μικρότερος κυβερνητικός εταίρος θεωρείται δεδομένο ότι θα στηρίξει τουλάχιστον σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τους κ. Καμίνη και Μπουτάρη.

Για τον δήμο της Αθήνας ο Νίκος Δένδιας μετά και τις εξελίξεις με την Χρυσή Αυγή θεωρείται το αδιαμφισβήτητο φαβορί. Όμως ο ίδιος δεν έχει απαντήσει ακόμη θετικά. Ακούγεται και το όνομα της Όλγας Κεφαλογιάννη.

Επίσης για τον δήμο Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται και πάλι ο Κώστας Γκιουλέκας, ενώ κινητικότητα δείχνουν και οι Θόδωρος Καράογλου και Σταύρος Καλαφάτης. Επίσης, υπάρχουν ενδείξεις ότι με την ιδέα της καθόδου στον δήμο φλερτάρει και η Έλενα Ράπτη.

Στον Πειραιά θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα υποστηριχθεί ο νυν δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος ο οποίος άλλωστε είναι και κουμπάρος με τον πρωθυπουργό.

rizopoulospost.com

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: