ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Έρχονται οι Κινέζοι για… παντρολογήματα στα Χανιά!!!

Δεκαέξι ζευγάρια Κινέζων θα επισκεφτούν τα Χανιά τον ερχόμενο Απρίλιο για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και να... πραγματοποιήσουν την τελετή του γάμου τους με φόντο το ηλιοβασίλεμα των Χανίων.

Πρόκειται για το πρόγραμμα ‘Rose weddings’ που υλοποιεί και στην Κρήτη τον τελευταίο χρόνο η Περιφέρεια Κρήτης με στόχο την ανάπτυξη του συγκεκριμένου είδους τουρισμού στο νησί και θα έχει ως αφετηρία τον Νομό Χανίων.

Στη συνέχεια οι υπόλοιπες δραστηριότητες του προγράμματος θα αναπτυχθούν και στους γειτονικούς Νομούς όπως επιτάσσει το κινέζικο έθιμο.

Οι ομαδικοί γάμοι Κινέζων είναι μια τάση τουρισμού που αρχίζει να αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα κυρίως μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων. Ήδη η Σαντορίνη αποτελεί γι’ αυτούς κορυφαίο προορισμό στην Ελλάδα.

Στα Χανιά, τα δεκαέξι ζευγάρια Κινέζων θα παντρευτούν συγχρόνως λίγο μετά το Πάσχα, με όλες τις επισημότητες, σε ρομαντική περιοχή με φόντο τη θάλασσα. Η ημερομηνία και το σημείο δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Στο πλαίσιο αυτό στις αρχές του Νοεμβρίου μια Επιτροπή από το πρόγραμμα ‘Rose Weddings’ που αποτελείται από κινέζικα πρακτορεία θα έρθει στα Χανιά για να πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς και για να διερευνήσει το συγκεκριμένο κομμάτι των κινέζικων γάμων.

haniotika-nea
zarpa.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Εδώ υπάρχει ιστοσελίδα που προετοιμάζει τα ξενοδοχεία για να υποδεχτούν κινέζους. Δημιουργούν Chinese friendly hotels στο www.feellikehome.cn από κάτι Έλληνες !!!

www.feellikehome.cn

Unknown είπε...

Εδώ υπάρχει ιστοσελίδα που προετοιμάζει τα ξενοδοχεία για να υποδεχτούν κινέζους. Δημιουργούν Chinese friendly hotels στο www.feellikehome.cn από κάτι Έλληνες !!!

www.feellikehome.cn