ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΑΓΣ Καστοριά: Ηχηρές αποχωρήσεις και οσμή... διάλυσης

Νέο κύμα αποχωρήσεων στην Καστοριά, που πριν το σημερινό τοπικό ντέρμπι με τον Κάστορα, αποδυναμώνεται σημαντικά.
Παρελθόν για τα ''καναρίνια'' αποτελούν ο...
Αλέκος Παπαδόπουλος και ο Δημήτρης Τσαμασλίδης. Οι δύο ποδοσφαιριστές, που τον τελευταίο καιρό είχαν αρχίσει να ανεβάζουν «στροφές» και έδειχναν φορμαρισμένοι, αποχώρησαν από την ομάδα, εξαιτίας της διάστασης απόψεων που υπήρξε μεταξύ τους και του προέδρου της Καστοριάς, όσον αφορά τον οικονομικό τομέα.
Οι δύο ποδοσφαιριστές ενημέρωσαν τον προπονητή τους Κώστα Κορμαρή, λίγο πριν την προπόνηση της Πέμπτης για το θέμα που τους απασχολούσε και ο προπονητής υποσχέθηκε ότι θα θέσει το θέμα στον πρόεδρο, αφού εκείνος δεν έχει καμιά σχέση με το οικονομικό. Κι ενώ η συζήτηση προχωρούσε σε πολύ καλό κλίμα, εμφανίστηκε στα αποδυτήρια ο πρόεδρος της Καστοριάς. Από εκείνη την στιγμή και μετά, έγινε η μεγάλη ανατροπή στην συζήτηση, ανέβηκαν οι τόνοι και οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να αποχωρήσουν, θέτοντας τον εαυτό τους εκτός ομάδας.
Παράλληλα οι δύο ποδοσφαιριστές, μετά το «διαζύγιο» τους με την Καστοριά, προχώρησαν σε μια κοινή δήλωση: ''Αποχωρούμε από την ομάδα της Καστοριάς, για πολλούς και διάφορους λόγους, που δεν μπορούν να αναλυθούν αυτή τη χρονική στιγμή, διότι ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι με τον Κάστορα και πρέπει η ομάδα να είναι προσηλωμένη σε αυτό το ματς. Έχουμε ήθος και αξιοπρέπεια. Αποχωρούμε με ψηλά το κεφάλι. Λυπούμαστε πραγματικά για αυτήν την ιστορική ομάδα''.
Την ίδια ώρα, αποχώρησε από το Γραφείο Τύπου της Καστοριάς Παναγιώτης Βρουσουκίδης, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε:
''Με τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην ομάδα της Καστοριάς και επειδή "παίζονται" παιχνίδια πίσω από την πλάτη μου, παύω να έχω καθήκοντα στο Γραφείο Τύπου αυτής της ιστορικής ομάδας. Εμένα δεν μπορεί να με διώξει κανείς από την ομάδα ΜΟΥ. Φεύγω μόνος και με ψηλά το κεφάλι. Όλοι ξέρουν στη πόλη ποιος είμαι και τι έχω προσφέρει στην Καστοριά. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές να μην επηρεαστούν από όσα γίνονται και να κερδίσουν αυτό το κρίσιμο παιχνίδι''.
sentra.com.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: