ΣΙΝΕ

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Έκαναν δώρο αρχ@@@ στον Ολάντ! Κυριολεκτικά!

Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στο κόσμο. 
Ήταν μια καμπάνια των Οικολόγων του Παρισιού που μέσω facebook πρότειναν τα … αμελέτητα να τα κάνουν δώρο για τα... Χριστούγεννα στον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ οι πολίτες!

Η καμπάνια διήρκεσε μόλις μια ώρα καθώς οι οικολόγοι του Παρισού αναγκάστηκαν να την αποσύρουν άρον, άρον, όμως το διάστημα που έμεινε στον… αέρα του διαδικτύου ήταν αρκετό για να προκαλέσει σάλο.

Οι οικολόγοι λοιπόν αποφάσισαν να προβούν σε αυτή την πράξη με την εν λόγω ανάρτηση στο facebook για να καταγγείλουν τα πισωγυρίσματα στην πολιτική του Ολάντ και ανάλογα με το πόση πυγμή έδειξε σε κάποια θέματα πρότειναν στους πολίτες και το ανάλογο μέγεθος … αμελέτητων για δώρο.


Στη φωτογραφία λοιπόν προτείνουν το μικρότερο μέγεθος για την πυγμή που έδειξε ο πρόεδρος Ολάντ στο δικαίωμα για διαδήλωση και μάλλον αναφέρονται στις αντιδράσεις για το γάμο των ομοφυλοφίλων, το μεσαίο … ζεύγος για την αντίσταση που έδειξε απέναντι στις απαιτήσεις των επιχειρηματιών και τα… μεγάλα αμελέτητα για την τήρηση των προεκλογικών του δεσμέυσεων.

Το τι έγινε απ’ τη στιγμή που αναρτήθηκε η καμπάνια μπορεί να το καταλάβει κανείς από το ό,τι έμεινε στη σελίδα στο facebook μόνο μια ώρα.
pestanea
newsit.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: