ΣΙΝΕ

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ... ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΙΘΕΡΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΒΟΥΝ...!!!

Περίεργα περιστατικά τα οποία αφορούν σε κλοπές χρημάτων, κοσμημάτων αλλά και απόπειρας βιασμών γυναικών έχουν προκαλέσει τρόμο και ανησυχία σε μεγάλο μέρος πολιτών στην Αχαΐα.
Πρόκειται για περιστατικά τα οποία έχουν διαδραματιστεί σε... περιοχές της Δυτικής Αχαΐας με δράστες τα ίδια άτομα τα οποία εκτιμάται πως δρουν ως ομάδα.

Σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις, οι δράστες εμφανίζονται ως πλανόδιοι π[πωλητές επώνυμων αρωμάτων και άλλων ειδών περιποίησης προσώπου για γυναίκες, τις οποίες πείθουν να δοκιμάσουν το προϊόν που τις ενδιαφέρει.

Από το σημείο αυτό και μετά αρχίζει η περιπέτεια των γυναικών, καθώς σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, αμέσως μόλις μυρίσουν το άρωμα της αρεσκείας τους, παθαίνουν απώλεια μνήμης και όπως έχει αναφερθεί σε δυο τουλάχιστον περιπτώσεις έχουν σημειωθεί λιποθυμίες.
Η εκτίμηση που υπάρχει είναι, πως μέσα στα μπουκάλια έχουν βάλει αιθέρα ή κάποιο άλλο σκεύασμα, το οποίο έχει την ιδιότητα να προκαλεί ακόμα και αναισθησία.

Αμέσως μόλις το υποψήφιο θύμα χάσει την επαφή με την πραγματικότητα , οι δράστες – γίνεται λόγος για τέσσερα άτομα – βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους και αρχίζουν να αφαιρούν ότι πολύτιμο αντικείμενο έχει μαζί της η γυναίκα που έβαλαν στο στόχο, αφαιρώντας της παράλληλα και το πορτοφόλι.

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα μια νεαρή κοπέλα σώθηκε την τελευταία στιγμή από τα χέρια τους, καθώς μόλις έχασε τις αισθήσεις της, από το σημείο περνούσε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε νεαρό ζευγάρι, το οποίο μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί σταμάτησε για να προσφέρει βοήθεια.

Οι δράστες αμέσως επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα. Η νεαρή κοπέλα μόλις απέκτησε τις αισθήσεις της αναζητούσε τα κοσμήματα που φορούσε καθώς και το πορτοφόλι της, τα οποία όμως είχαν κάνει φτερά.

Το περιστατικό συνέβη σε παράδρομο στην περιοχή του Μονοδενδρίου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, σε δύο περιπτώσεις έχουν καταγγελθεί – με την ίδια μέθοδο – ακόμα και προσπάθειες εκτός από την κλοπή χρημάτων και κοσμημάτων από τα θύματα, να μετατραπούν αυτά σε εύκολη λεία σεξουαλικής απόλαυσης, με τις φήμες σε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας να οργιάζουν.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: