ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Η κλήρωση των Μικτών (Α' φάση)

Έγινε την προηγούμενη Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση για την Α' φάση των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων (Μικτές) στις κατηγορίες... Παίδων & Νέων για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Ως γνωστό το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 3 φάσεις και η έναρξη της 1ης αγωνιστικής, ορίστηκε για 16 Οκτωβρίου 2013, όπου η Μικτή της ΕΠΣ Ημαθίας έχει το ρεπό της.

Έτσι ο ενωσιακός προπονητής κ. Λυμούσης (φωτο), θα έχει την δυνατότητα να είναι μαζί με τους παίκτες των δυο τμημάτων (Παίδων & Νέων) για μια ακόμη εβδομάδα, έως την έναρξη του πρώτου αγώνα, ώστε οι δυο ομάδες να προετοιμαστούν κατάλληλα, για να είναι και περισσότερο έτοιμοι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που συνεχώς φαίνεται να κερδίζει «φίλους» αφού τα τελευταία χρόνια μόνο επιτυχίες έχει να επιδείξει η ΕΠΣ Ημαθίας σε επίπεδο Μικτών ομάδων και ταλέντων.

Την Δευτέρα 30/9 και ώρα 3.30 στα Παλατίτσια θα βρεθούν όσοι παίκτες έχουν προσκληθεί ονομαστικά από τον ενωσιακό προπονητή, για την ομάδα των Νέων (1998-99), και των Παίδων (2000-01) για την πρώτη ουσιαστικά προπόνηση μετά τις προεπιλογές που έχουν ήδη γίνει, πριν την τελική αξιολόγηση. Οι αθλητές να φροντίσουν να έχουν τον αριθμό Δελτίου της ΕΠΟ για ενημέρωση του ατομικού τους φακέλου.

Αναλυτικά οι αγώνες και οι ημερομηνίες του 3ου ομίλου στον οποίο συμμετέχουν οι Μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Ημαθίας, έχουν ως εξής:


inspor.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: