ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Επιασαν Ρομά και ένα Αλβανό για κλοπές στη Βόρεια Κέρκυρα

Δύο ημεδαποί ρομά ηλικίας 28 και 34 ετών και ένας 26χρονος Αλβανός οι οποίοι προσποιούμενοι τους πελάτες έκλεβαν επιχειρήσεις στη Βόρεια Κέρκυρα συνελήφθησαν το... Σάββατο (26.10.2013) το πρωί στο Τεμπλόνι από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Οι τρεις δράστες το Σαββάτο το πρωί, προσποιούμενοι τους πελάτες, σε εμπορικές επιχειρήσεις στην βόρεια Κέρκυρα πραγματοποίησαν δύο διαδοχικές κλοπές, από τις οποίες αφαίρεσαν χρήματα και μεταλλικά αντικείμενα, ενώ σε μια ακόμη περίπτωση, ακινητοποίησαν με την χρήση σωματικής βίας 79χρονο ιδιοκτήτη παντοπωλείου στους Αυλιώτες Κέρκυρας και του αφαίρεσαν από το ταμείο μικρό χρηματικό ποσό.
Ακολούθησαν εκτεταμένες αναζητήσεις από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, που είχαν ως αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό των τριών δραστών από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, στο Τεμπλόνι Κέρκυρας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο ημεδαποί ρομά και ο 26χρονος αλλοδαπός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, χρήματα και 83 δισκία απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων, τα οποία όπως διαπιστώθηκε προμηθεύτηκαν από έναν 55χρονο ημεδαπό.
Από την εξέλιξη της έρευνας που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας , εντοπίστηκε και ο 55χρονος το Σάββατο το μεσημέρι στην Κέρκυρα και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 197 δισκία απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που αφαίρεσαν επιστράφηκαν στους κατόχους τους.

symvolinews.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: