ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Φρέσκα πρόσωπα στους Τομείς Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ

Τομέας Παιδείας: Αν. Γραμματέας η εκπαιδευτικός και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, η Αγνή Σμπόνια!

Το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε τις 18 Γραμματείες που συνθέτουν τους Τομείς Πολιτικής του. Όπως αναφέρετε στη σχετική ανακοίνωση, ...

τα νέα όργανα θα επεξεργασθούν τις πολιτικές κατευθύνσεις του Κινήματος στις σημερινές συνθήκες και θα εντείνουν τη διαβούλευση, δημιουργώντας μια γέφυρα επικοινωνίας με τις κοινωνικές και παραγωγικές δυνάμεις σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο. Η προσπάθεια αυτή θα συμβάλει στην ολοκλήρωση του Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης που απαιτείται για την ανόρθωση της χώρας.

Τις Γραμματείες συνθέτουν μέλη από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος,την ακαδημαϊκή κοινότητα και τους νέους επιστήμονες. Ανάμεσα τους διακρίνουμε νέα στελέχη και αυτό δείχνει τη διάθεση του ΠΑΣΟΚ για ανανέωση. Συγκεκριμένα στον ιδιαίτερα κρίσιμο και σημαντικό Τομέας Παιδείας, Γραμματέας τοποθετήθηκε ο πρώην Πρύτανης του Ε.Μ.Π και Καθηγητής στο τμήμα Χημικών Μηχανικών, Ανδρέας Ανδρεόπουλος ενώ Αν. Γραμματέας η 27χρονη εκπαιδευτικός και μέλος της Κεντρικής Πολιτικης Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Αγνή Σμπόνια. Ο π.Πρύτανης και η νεαρή Πρεβεζάνα Πολιτευτής θα έχουν δύσκολο ρόλο αφού στα χέρια τους έχει δοθεί η «καυτή πατάτα». Τα προβλήματα που διαφαίνονται στον πολιτικό ορίζοντα για την παιδεία είναι αρκετά, ωστόσο, η επαγγελματική και ακαδημαϊκή κατάρτιση και των δύο, τους δίνει τα εφόδια για να ανταπεξέλθουν στα νέα τους καθήκοντα.
Η Αγνή Σμπόνια διδάσκει σε Δημόσιο Δημοτικό Σχολείο, και έχει κάνει σπουδές στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων του Ανοιχτού Πανεπιστημίου της Κύπρου.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

φρεσκα προσωπα ειναι η ιδεες τους ποιες ειναι να ψηφιζουν μνημονια μαθετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε να ψηφιζετε και οχι οτι σας ταζουν ασε που μετα ξεταζουν ολοι τους