ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Απίστευτη προειδοποίηση από Σαουδάραβα κληρικό προς γυναίκες!!!

Ο συντηρητικός Σαουδάραβας κληρικός Sheikh Saleh al-Luhaydan προειδοποίησε τις γυναίκες που θέλουν να πιάσουν το τιμόνι, πως η οδήγηση επηρεάζει τις... ωοθήκες τους και μπορεί να προκαλέσει «κλινικές διαταραχές» στα παιδιά τους.

Η προειδοποίηση έγινε με φόντο εκστρατεία κατά της απαγόρευσης οδήγησης στις γυναίκες που κορυφώνεται με διαδήλωση προγραμματισμένη στις 26 Οκτωβρίου.

«Η ‘επιστήμη της φυσιολογίας’ διαπίστωσε πως οδήγηση αυτόματα επηρεάζει τις ωοθήκες και σπρώχνει προς τα πάνω τη λεκάνη», προειδοποίησε ο κληρικός σύμφωνα με την σαουδαραβική ιστοσελίδα Sabq.org.

«Γι’ αυτό διαπιστώνουμε πως τα παιδιά που γεννιούνται από γυναίκες που οδηγούν υποφέρουν από κλινικές διαταραχές πολλών επιπέδων», τόνισε.

Τα σχόλιά του προκάλεσαν έντονη κριτική στο Twitter, το οποίο έχει γίνει βήμα έκφρασης για τους Σαουδάραβες στη συντηρητική χώρα.

«Τι νοοτροπία έχουμε… Ο άνθρωπος έχει φτάσει στο φεγγάρι κι εσείς απαγορεύετε την οδήγηση στις γυναίκες. Ηλίθιοι», ανέφερε ένα σχόλιο. «Όταν η ηλιθιότητα παντρεύεται το δογματισμό σε ναό μεσαιωνικών παραδόσεων, αυτό είναι το παιδί τους», ένα άλλο.

Η εκστρατεία που στήθηκε online με τίτλο «26 Οκτωβρίου, οδήγηση για τις γυναίκες», συγκέντρωσε περίπου 12.000 υπογραφές ενώ χθες το βασίλειο «μπλόκαρε» την πρόσβαση στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Η Σαουδική Αραβία, σημειώνει το Γαλλικό Πρακτορείο, είναι η μόνη χώρα όπου απαγορεύεται στις γυναίκες να οδηγήσουν.

Οι ακτιβιστές είχαν ξαναδιοργανώσει ημέρα αψήφησης της απαγόρευσης στις 17 Ιουνίου του 2011 αλλά λίγες γυναίκες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Ορισμένες από αυτές, ωστόσο, δέχθηκαν έλεγχο από την αστυνομία η οποία τις ανάγκασε να υπογράψουν δήλωση πως δεν θα ξαναοδηγήσουν.

newsbeast.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παντως ρε παιδια εγω θα προτιμουσα μια γυναικα που φτιαχνει ωραια ντολμαδακια ,απο μια που ξερει να κανει καλο παρκαρισμα..χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!