ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Αθλητική Ημερίδα στο Κοβεντάρειο της Κοζάνης

Ημερίδα με θέματα διατροφής αλλά και επικοινωνίας των αθλητών διοργάνωσε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, το Σύγχρονο Διαιτολογικό Κέντρο σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους... Μακεδονικός Κοζάνης, Κοζάνη 2004 και τις ακαδημίες τους.

Στην εκδήλωση στο πρώτο μέρος, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν σε αθλητές, γονείς, προπονητές και υπεύθυνους των ομάδων, ενώ δόθηκαν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο διατροφολόγος-διαιτολόγος Μανώλης Πλιάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του στο Kozan.gr χαρακτήρισε την υγιεινή διατροφή πολύ σημαντικό κομμάτι σε ότι αφορά στην ανάπτυξη, αλλά και την υγεία των αθλητών.
"Η διατροφή είναι τα Α και το Ω για ένα αθλητή, ενώ είναι απαραίτητη στο να έχει καλή απόδοση στις του δραστηριότητές", είπε μεταξύ άλλων.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού Κοζάνης, Γιώργος Κατσίκας χαρακτήρισε πολύ ενδιαφέρουσα την εκδήλωση εξηγώντας:
"Ξεκινάμε μια προσπάθεια με στόχο να ενημερώσουμε τους αθλητές των τμημάτων μας σχετικά με τη διατροφή, ενώ έκανε γνωστή και τη συνεργασία του συλλόγου με τον Κλινικό Εργοφυσιολόγο, Γιώργο Παπαδόπουλο.

Στην ημερίδα συμμετείχε και η Δώρα Ιωακειμίδου, πρόεδρος του Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδος-Δημοσιογράφος, η οποία αναφέρθηκε στην "Επικοινωνιακή πολιτική στο παιδικό ποδόσφαιρο». Η ομιλία της επικεντρώθηκε σε θέματα διαχείρισης και προβολής του νεαρού αθλητή στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, της διασύνδεσής του με τους παράγοντες και τους διαμεσολαβητές/ μάνατζερ του ποδοσφαίρου, καθώς επίσης και στο τρόπο εξέλιξής του στις επαγγελματικές κατηγορίες".
Ακολούθησε έντονη συζήτηση με τους παριστάμενους, καθώς κι ένας εποικοδομητικός διάλογος ο οποίος φώτισε πτυχές της διαμεσολάβησης παικτών.
Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, Χρήστος Σάββας.

acadimies.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: