ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Γιατί οι γυναίκες ταξιδεύουν μόνες;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες επιλέγουν να ταξιδεύουν πλέον χωρίς άντρες.
Προσπαθήστε να μην το πάρετε προσωπικά, αλλά οι άντρες δεν είναι ευπρόσδεκτοι. Οι διακοπές μόνο για γυναίκες είναι μια...
τάση που απογειώνεται με επιλογές όπως σπα και δωμάτια ξενοδοχείων μόνο για γυναίκες και υπερατλαντικές εκδρομές και περιπέτειες όπως αναρρίχηση και οδήγηση τζιπ.

Οι λόγοι για τις γυναίκες στρέφονται στις διακοπές «άνευ τεστοστερόνης» μπορεί να είναι η διάλυση μιας σχέσης έως και το γεγονός ότι μπορεί να θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους στα μαγαζιά.

Πολλές γυναίκες αφήνουν πίσω τους συντρόφους και τα παιδιά τους ώστε να περάσουν ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό τους ή σε μια προσπάθεια να καθαρίσουν το μυαλό τους, ενώ άλλες θέλουν να ταξιδέψουν ως μοναχικοί ταξιδιώτες και να εξερευνήσουν μέρη μόνες τους ή επιλέγουν εκδρομές μόνο για γυναίκες για να έχουν την ασφάλεια του ταξιδιού σε ένα γκρουπ.

Τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας της αμερικανικής εταιρείας ταξιδιωτικών ασφαλίσεων Travel Guard έδειξαν ότι τα ταξίδια κατά μόνας είναι πιο συχνά από ότι ήταν 10 χρόνια πριν και οι γυναίκες είναι εκείνες που προηγούνται στα στατιστικά έναντι των ανδρών.

Ένας από τους βασικούς λόγους που οι γυναίκες επιλέγουν να ταξιδεύουν μόνες τους είναι λόγω χηρείας ή διαζυγίου, ενώ άλλοι λόγοι έχουν να κάνουν με την επιθυμία τους να ακολουθήσουν ένα δικό τους πρόγραμμα, να έχουν περισσότερο χρόνο ώστε να εξερευνήσουν πράγματα μόνες τους ή να ακολουθήσουν ένα ειδικό ενδιαφέρον τους.

rizopoulospost.com

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: