ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Δεν είναι παιδί του ζευγαριού από τη Θεσσαλονίκη η μικρή Μαρία

Δεν υπήρξε ταυτοποίηση από τη σύγκριση του DNA του ζευγαριού από τη Θεσσαλονίκη που ήλπιζε η Μαρία να είναι το χαμένο του παιδί...με το γενετικό υλικό του κοριτσιού.
Το ζευγάρι έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, το 2009. Λίγες ημέρες μετά... τη γέννηση, οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς ότι το παιδί τους είχε πεθάνει και εκείνοι το έθαψαν.

Στοιχεία που προέκυψαν αργότερα, προκάλεσαν στο ζευγάρι υποψίες, ότι το παιδί τους δεν ήταν νεκρό. Έτσι, ζήτησαν εκταφή της σορού και τότε διαπίστωσαν ότι το φέρετρο ήταν άδειο.
Όταν έγινε γνωστή η υπόθεση της Μαρίας, το ζευγάρι απυθύνθηκε στην αστυνομία, ζητώντας να γίνει ανάλυση DNA για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για το δικό τους παιδί, που πιστεύουν ότι έπεσε θύμα κυκλώματος εμπορίας βρεφών.

Ωστόσο, οι εξετάσεις έδειξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν υπάρχει κληρονομική συμβατότητα με τη μικρή Μαρία.
Στο μεταξύ, τους φακέλους 8 εξαφανισμένων κοριτσιών έχει ανοίξει η Ιντερπόλ, καθώς θεωρεί ότι έχουν ομοιότητες με την υπόθεση του ξανθού κοριτσιού που βρέθηκε στον τσιγγάνικο καταυλισμό των Φαρσάλων. Την ίδια ώρα, το Χαμόγελο του Παιδιού έχει δεχτεί πάνω από 5.000 τηλεφωνήματα για υποθέσεις εξαφανισμένων παιδιών που ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά της Μαρίας.

Οι γονείς του Μπεν πιστεύουν ότι η Μαρία είναι εγγονή τους
Η υπόθεση έχει συγκεντρώσει, όπως ήταν φυσικό, παγκόσμιο ενδιαφέρον και τις εξελίξεις παρακολουθούν στενά τα διεθνή ΜΜΕ.

Η βρετανική Daily Mail, μάλιστα, συνδέει την υπόθεση της Μαρίας με την εξαφάνιση του μικρού Μπεν Νίνταμ, που χάθηκε στην Κω τον Ιούλιο του 1991.

Οι γονείς του Μπεν, που σήμερα είναι 24 ετών, πιστεύουν ότι Μαρία είναι κόρη του, επικαλούμενοι τη μαρτυρία ενός κρατούμενου των φυλακών Λάρισας, ο οποίος είχε πει στην αστυνομία το 1996, ότι τον Μπεν κρατούσε μια οικογένεια Ρομά στην Λάρισα.

Ο άνθρωπος αυτός ονομάζεται Αντώνης Μπέντζιος και όπως υποστηρίζει είχε βρεθεί στον εν λόγω καταυλισμό καθώς αναζητούσε τον δικό του γιο. Εκεί είδε «ένα αγόρι που έμοιαζε ξένο με την οικογένεια» και όταν ρώτησε για το παιδί, πήρε την απάντηση «τον έχουμε από την Κω».

directNEWS

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: