ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Άγριος καυγάς της Αγγελικής Ηλιάδη με τον σύντροφο της Σάββα Γκέντσογλου

«Δεν με σκέφτεσαι» τραγουδούσε ο Νίκος Βέρτης στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται και η Αγγελική Ηλιάδη έριχνε με μανία ένα ποτήρι γεμάτο ουίσκι πάνω στον... Σάββα Γκέντσογλου!

Ένα άγριο σκηνικό ερωτικού πάθους και ζήλιας εκτυλίχθηκε, σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες, ανάμεσα στη σέξι τραγουδίστρια και στον 23χρονο ποδοσφαιριστή της Σαμπτόρια, κάνοντας τους θαμώνες του κέντρου να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Ανδροπαρέα γνωστών επιχειρηματιών που καθόταν στο διπλανό τραπέζι μαρτύρησε ότι στην αρχή της βραδιάς παρακολουθούσαν με έκπληξη τον μεγάλο έρωτα που υπάρχει ανάμεσα στην εγγονή τηςΚαίτης Γκρέυ και στον νεαρό αθλητή από την Αλεξανδρούπολη.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ είναι ερωτευμένος και δεν είχε κανένα πρόβλημα να το δείξει. Μάλιστα την είχε τρελάνει στα καυτά φιλιά και στις αγκαλιές, ενώ της σιγοψιθύριζε στο αφτί το «Αν είσαι ένα αστέρι». Και έτσι ξαφνικά ο… χαμός!

Καβγάς άνευ προηγουμένου άρχισε, με την Αγγελική εκτός εαυτού.

Οι πελάτες του κέντρου αιφνιδιάστηκαν όταν μετά τα πολλά… μέλια ήρθε και ο έντονος καβγάς, με τηνΑγγελική να του φωνάζει φανερά οργισμένη, να τον σπρώχνει βίαια όταν εκείνος προσπαθούσε να την αγκαλιάσει προκειμένου να την ηρεμήσει και να της εξηγήσει.

Πράγμα που τελικά μάλλον το κατάφερε, καθώς μετά από λίγο έφυγαν από το μαγαζί, χωρίς να δώσουν συνέχεια στο επεισόδιο.
boxtv.gr
(φωτο: Νίκος Δρούγκας)

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: