ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Λάρισα-Καμπανιακός: Πρίν την σέντρα πρωτάθλημα γ΄εθνικής

Σπουδαίο παιχνίδι την Κυριακή 27/10/2013 στο γήπεδο Αλκαζάρ όπου η ΑΕΛ υποδέχεται τον Καμπανιακό
Οι δυο ομάδες έχουν να βρεθούν αντιμέτωπες από το 1977.
Να θυμίσουμε στους νεώτερους ότι... την ποδοσφαιρική σαιζόν 1975-76 και οι δυο αντίπαλοι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της β΄Εθνικής. Τα αποτελέσματα των δυο αντιπάλων την χρονιά εκείνη ήταν.Στο Καμπανιακός-Λάρισα στην Χαλάστρα 1-0 με σκόρερ τον Κουρπέτη για τον Καμπανιακό.
Στο παιχνίδι που έγινε στην Λάρισα το τελικό αποτέλεσμα 1-1.
Την χρονιά εκείνη η Λάρισα τερμάτισε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς και ο νεοφώτιστος Καμπανιακός στην 15η θέση με 34 βαθμούς. Την ίδια χρονιά οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες και για το κύπελλο Ελλάδος στον δεύτερο γύρο με γηπεδούχο τον Καμπανιακό η ομάδα της Λάρισας κέρδισε με 1-4 και πέρασε στην επόμενη φάση όπου αποκλείστηκε από τον ΑΡΗ σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Χαριλάου με 3-1.
 
Την επόμενη χρονιά ποδοσφαιρική περίοδο 1976-77 στην Χαλάστρα η Λάρισα έχασε 2-1 και στο Αλκαζάρ κέρδισε με 3-1.Η Λάρισα τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 46 βαθμούς και ο Καμπανιακός αν και ισοβάθμησε με Αναγέννηση Καρδίτσας,Ξάνθη,και Αναγέννηση ¨Αρτας με 34 βαθμούς λόγω διαφοράς τερμάτων η ομάδα της Χαλάστρας υποβιβάστηκε. Την χρονιά αυτή έλαμψε το αστέρι του Γιάννη Μουσούρη (ποδοσφαιριστής της Λάρισας)που με 28 γκολ βγήκε πρώτος σκόρερ στην κατηγορία. 

Στο κυριακάτικο παιχνίδι διαιτητής θα είναι ο Βολιώτης Κος Χαλβατζάκος Στυλιανός του συνδέσμου Θεσσαλίας.


kampaniasports.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: