ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Μαρινόπουλος: Δείτε σε ποιες επτά πόλεις ζητά προσωπικό...

Στο ανθρώπινο δυναμικό επενδύει ο Μαρινόπουλος ΑΕ, καθώς ο Ομιλος αναμένεται να εντάξει στο δυναμικό του διευθυντές καταστημάτων για τα καταστήματα Supermarket στους νομούς... Κομοτηνής, Κιλκίς, Αττικής, Βοιωτίας, Κορινθίας, Ηλείας και Μεσσηνίας.

Οι κάτοχοι των θέσεων είναι υπεύθυνοι για την ομαλή λειτουργία του καταστήματος Μαρινόπουλος, για τον συντονισμό και την οργάνωσή του, την επίτευξη του στόχου των πωλήσεων, της κερδοφορίας και τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.

Οι ιδανικοί υποψήφιοι για τον όμιλο Μαρινόπουλος θα πρέπει να έχουν εμπειρία σε αντίστοιχη θέση στο λιανεμπόριο, απολυτήριο Λυκείου (Πτυχίο Ανώτερης/τατης σχολής θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν), γνώση της αγγλικής γλώσσας, γνώση χειρισμού Ηλεκτρονικού υπολογιστή (MS Office), ευχέρεια στην επικοινωνία και προσανατολισμό στη φιλοσοφία της εξυπηρέτησης του πελάτη. Ακόμη, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και οργανωτικές-διοικητικές ικανότητες.

Αποστολή βιογραφικών
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο fax 210 9893457/2109836604, αναφέροντας τον κωδικό DIRPEL (για τα καταστήματα Μαρινόπουλος σε Κορινθία, Ηλεία, Μεσσηνία), DIRΑΤΒ (για τα καταστήματα σε Αττική και Βοιωτία) και DIRΚΟΜ (για τα καταστήματα σε Κομοτηνή και Κιλκίς).

fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: