ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Αδερφός γνωστής τραγουδίστριας στη Σούπερ Λιγκ!

Μπορεί η αδερφή του να είναι από τις πιο πετυχημένες τραγουδίστριες, αυτός όμως δεν χρησιμοποιεί το «όνομά» της επικοινωνιακά για να κάνει καριέρα προπονητή. 
Μόνο για καμία συναυλία ώστε να στηρίξει την ομάδα του ή κανένα τραπέζι στο κέντρο για το γλέντι μετά τις επιτυχίες...

Αναφερόμαστε στον...

Θαλή Θεοδωρίδη, ασίσταντ κόουτς της Καλλονής και αδερφό της Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία μάλιστα τον στηρίζει σε αυτή την προσπάθειά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Όπως αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty», η Νατάσα δεν χάνει αγώνα της Καλλονής στην Αθήνα ενώ το καλοκαίρι για χάρη του πήγε και τραγούδησε στην Λέσβο σε εκδήλωση της ομάδας...

Σύμφωνα μάλιστα με τον αστικό μύθο, ο Θαλής με την βοήθεια της Νατάσας έχει πάει στο εξωτερικό, σε γνωστή σχολή προπονητών, για σεμινάρια, γιατί όπως λέει μόνο για... πλάκα δεν αντιμετωπίζει την περιπέτειά του στην Σούπερ Λιγκ. Θέλει να πάει ψηλά και θέλει να γίνει γνωστός, χωρίς να χρησιμοποιήσει την «φήμη» της αδερφής του. Για αυτό άλλωστε και είναι ελάχιστες οι κοινές τους φωτογραφίες.

Σύμφωνα πάντως με όσα λέγονται στη Μυτιλήνη, η Νατάσα έχει μεγάλη αδυναμία στον Θαλή και θέλει να τον καμαρώσει ως έναν από τους κορυφαίους προπονητές στην Ελλάδα, ενώ παλιότερα μεταξύ σοβαρού και αστείου, του έχει πει πως θα του έπαιρνε και δική του ομάδα, αν χρειαζόταν!

Ο Θαλής Θεοδώρίδης πάντως, παρότι κάθεται για 1η φορά σε πάγκο ομάδας της Σούπερ Λιγκ, έχει ήδη αρκετές εμπειρίες, καθώς παλιότερα δούλευε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Για αυτό και τον επέλεξε ο Ματζουράκης για βοηθό του στην Καλλονή, αφού πρώτα έψαξε πάρα πολύ...


sportdog.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: