ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Βραβεύθηκε η Σοφία Υφαντίδου από τον Α.Σ Λευκαδίων!!!

Την πρωταθλήτρια μας στο έπταθλο Σοφία Υφαντίδου, η οποία μας χάρισε συγκινητικές στιγμές με το ολυμπιακό της ρεκόρ βράβευσε η διοίκηση του Α.Σ Λευκαδίων, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, λίγο πριν τον αγώνα κυπέλλου με την Κύμη. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο... βουλευτής Ημαθίας κ. Κώστας Γιοβανόπουλος και ο προπονητής της κ. Υφαντίδου, κ. Κυριάκος Μηνάς.

Στην Σοφία ο κ. Κώστας Καλαϊτζίδης επέδωσε ως ως ενίσχυση στην αθλητική της προετοιμασία συμβολικά το ποσό των 1.000 ευρώ, εκ μέρους της εταιρείας "Αφοί Καλαϊτζίδη Ο.Ε". Δείτε την προσφώνηση του κ. Κώστα Καλαϊτζίδη προς την Σοφία Υφαντίδου, η οποία χειροκροτήθηκε θερμά από τους φιλάθλους της ομάδας.

"Αγαπητή Σοφία,
Στο πρόσωπο σου σήμερα τιμάμε το χρυσό κορίτσι που μας έκανε περήφανους στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου, πετυχαίνοντας ολυμπιακό ρεκόρ.

Στο πρόσωπο σου τιμάμε το μεγαλείο της ελληνικής φυλής, που γεννά ψυχωμένες αθλήτριες σαν και σένα, που περήφανα κυματίζουν στα στάδια όλου του κόσμου την σημαία της πατρίδας μας.

Στο πρόσωπο σου τιμάμε ένα νεαρό κορίτσι, που με ελάχιστη στήριξη από την ελληνική πολιτεία αγωνίζεται καθημερινά, με σκληρή προπόνηση, πείσμα και επιμονή, ως γνήσια Πόντια, μοχθώντας για το ευ αγωνίζεσθαι.

Θεωρώ ότι με τούτη την συμβολική πράξη της παράδοσης του ποσού των 1.000 ευρώ που θα αξιοποιήσεις στην αγωνιστική σου πρόοδο, η εταιρεία μας εκφράζει την αγάπη που σου έχουν όχι μόνο οι Λευκαδιώτες και οι Ημαθιώτες, αλλά οι Έλληνες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Να είσαι γερή και πάντα επιτυχίες με την γαλανόλευκη σου αθλητική περιβολή."

Η πρωταθλήτρια μας ενισχύθηκε με 1.000 ευρώ από την εταιρεία των αδελφών Καλαϊτζίδη..
laos-epea.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: