ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Φορτηγό - τέρας συνέθλιψε θεατές κατά τη διάρκεια επίδειξης [βίντεο+φωτο]

Εκτός ελέγχου βγήκε ένα φορτηγό - τέρας κατά τη διάρκεια επίδειξης στο Μεξικό, με αποτέλεσμα να ποδοπατήσει...
πλήθος θεατών, σκοτώνοντας τουλάχιστον 8 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 80, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Κάρλος Γκονζάλεζ, εκπρόσωπος της εισαγγελίας της πόλης Τσιουάουα, ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο του οχήματος μετά από ένα εντυπωσιακό άλμα πάνω από αυτοκίνητα, τα οποία επρόκειτο να συνθλίψει στα πλαίσια της εκδήλωσης "Extreme Aeroshow"που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο κατέγραψε ένας εκ των θεατών, το φορτηγό τέρας περνάει, αρχικά, πάνω από δύο αυτοκίνητα. Στη συνέχεια, περνάει από πάνω τους για δεύτερη φορά, με μεγαλύτερη ταχύτητα, προσγειώνεται απότομα στο έδαφος με τη "μούρη" και, μέσα σε δευτερόλεπτα, πέφτει επάνω στο συγκεντρωμένο πλήθος, το οποίο ήταν εντελώς απροστάτευτο, καθώς δεν υπήρχε κάποιος τοίχος ή εμπόδιο μπροστά του.

Σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες, ο οδηγός του φορτηγού φαίνεται να χτύπησε το κεφάλι του στο εσωτερικό του οχήματος την ώρα που περνούσε πάνω από τα παλιά αυτοκίνητα, ενώ, τουλάχιστον δύο θεατές ανέφεραν ότι είδαν το κράνος του οδηγού να βγαίνει πριν το θηριώδες όχημα κατευθυνθεί προς το πλήθος των τρομοκρατημένων θεατών.

Ο Γκονζάλεζ δήλωσε, ότι από το ατύχημα σκοτώθηκαν 8 άτομα, ανάμεσά τους και ένα μικρό παιδί, και τραυματίστηκαν άλλοι 80, αρκετοί εκ των οποίων σοβαρά.











directNEWS.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: