ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

H επιστροφή της Καρδαμανίδου!!! (video)

Τρία χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση, η Μαρία Καρδαμανίδου επέστρεψε την Κυριακή στα γήπεδα του βόλεϊ ως παίκτρια. Η πρώην διεθνής αθλήτρια, μία από τις κορυφαίες του ελληνικού βόλεϊ, αποφάσισε...
στα 41 της χρόνια να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να βοηθήσει τον Δημόκριτο Μυγδονίας, μια ομάδα που αγωνίζεται στην 2η Τοπική Κατηγορία της ΕΠΕΣΘ και αποτελείται από μικρές σε ηλικία αθλήτριες.

Ετσι, υπό το βλέμμα του συζύγου και των παιδιών της, η αειθαλής Μαρία αγωνίστηκε στον αγώνα της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Γαλαξία (ομάδα Β Εθνικής) και με την εξαιρετική της εμφάνιση, λίγο έλειψε να οδηγήσει τον Δημόκριτο στην μεγαλύτερη έκπληξη της πρεμιέρας, αφού η ομάδα της λύγισε στο τάι μπρέικ.

«Με το καλημέρα… πέντε σετ. Αν είναι έτσι όλα τα παιχνίδια…», έλεγε χαμογελώντας μετά το τέλος του αγώνα, την ώρα που δεχόταν τα συγχαρητήρια από τους φίλους της νέας της ομάδας. Αλλωστε, και η ίδια λειτουργούσε ως δεύτερη προπονήτρια μέσα στο γήπεδο, αφού αγωνίστηκε και στα πέντε σετ και καθοδηγούσε τις νεαρές συμπαίκτριές της.

Η Μαρία Καρδαμανίδου, που είναι προπονήτρια ακαδημιών και στον σύλλογο «Ακαδημίες Αθλέτικο» της Θεσσαλονίκης, αγωνίστηκε στη Γαλλία και την Ιταλία, ενώ στην Ελλάδα φόρεσε τη φανέλα των ΑΟ Νέας Βύσσας, ΓΣ Γρεβενών, Φιλαθλητικού, Βριλησσίων, Αίαντα Ευόσμου, Ηρακλή και Ανατόλια.

volleynews.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: