ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

H Τζόυς Ευείδη αποκαλύπτει τις εξελίξεις στο «Μπρούσκο»

Για τις εξελίξεις στην καθημερινή σειρά «Μπρούσκο», στην οποία και συμμετέχει, τη μεγάλη αποχή της από την τηλεόραση, αλλά και τον έρωτα που ζει, μίλησε σε...
συνέντευξή της σε τηλεοπτικό περιοδικό η Τζόυς Ευείδη.

«Δεν θα έχω την πολυτέλεια της επιλογής. Θα αποκαλυφθεί η σχέση μου με τον νεαρό Μανώλη όταν θα μπει στο σπίτι μου κυνηγημένος ο Μηνάς. Το σούσουρο που θα ακολουθήσει θα είναι μεγάλο και η είδηση θα φτάσει και στα αυτιά του άλλου Μανώλη, που ζει στην Αθήνα. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και θα γίνει κυριολεκτικά της μουρλής» είπε η ηθοποιός σχετικά με τον ρόλο της Κωνσταντίνας, που υποδύεται στο «Μπρούσκο».

Απέχοντας περίπου δέκα χρόνια από την τηλεόραση, πώς τα κατάφερνε οικονομικά με οικονομικές απολαβές μόνο από το θέατρο; «Όλα αυτά τα χρόνια αποχής μου από την τηλεόραση ήταν γιατί δεν είχα προτάσεις. Και το γεγονός αυτό με τρόμαξε. Αλλά δεν είμαι άνθρωπος που θα κυνηγήσω κάτι όταν δεν με θέλει. Όσες φορές το επιδίωξα με το ζόρι δεν μου “έκατσε”. Εκείνη την εποχή αποφάσισα ότι θα προσαρμόσω τη ζωή μου με βάση τα έσοδα από το θέατρο και έτσι επιβίωσα» εξομολογήθηκε η ηθοποιός στο περιοδικό «TV Box».

Όσο για την προσωπική της ζωή; «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, μπορώ ίσως να πω πως είμαι και ερωτευμένη. 

Είμαι σε σχέση εδώ και τρία χρόνια με έναν κανονικό άνθρωπο, εννοώ πως δεν είναι ηθοποιός, και περνάω ήσυχα, όμορφα, ήρεμα, όπως ακριβώς θέλω» δήλωσε η Τζόυς Ευείδη.

protothema


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: