ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ made in USA!!!

Αυτές είναι οι πιο ΚΑΥΤΕΣ ΚΡΥΦΕΣ φαντασιώσεις των Αμερικανίδων Προτεσταντισσών (και μάλιστα παντρεμένων!!!)

«Once you go black you never go back», λέει το αμερικανοειδές ρητό (σε ελεύθερη μετάφραση: «άμα δοκιμάσεις μία φορά με μαύρο, θα... θέλεις πάντα μαύρο»), αντικατοπτρίζοντας τις ανομολόγητες φαντασιώσεις που κατοικούν στη «γαλαρία» του λεωφορείου «κρυφός πόθος» των λευκών Αγγλοσαξόνων Προτεσταντισσών Αμερικανίδων συζύγων.

Η τάση εμφανίζεται κατά κύριο λόγο στις αγροτικές και κτηνοτροφικές (με τη μεταφορική και κυριολεκτική σημασία της λέξης) μεσοπολιτείες των ΗΠΑ, όπου άρχουν τα όπλα, ο αλκοολισμός, η αστερόεσσα, οι χαλασμένες οδοντοστοιχίες, οι βλάχοι «rednecks», η άκρατη λατρεία για το γουρουνίσιο κρέας, ο ακραίος ρεπουμπλικανισμός και άλλα ειδεχθή σφάλματα της ανθρώπινης εξέλιξης.

Νεαρές και μεσήλικες λευκές του Νότου απολαμβάνουν την παράβαση του ταμπού που θέλει από τον 18ο και τον 19ο αιώνα ήδη τον μαύρο σκλάβο αλυσοδεμένο στον αχυρώνα και την κυρά να γυροφέρνει έτοιμη να δοθεί στο «μίασμα» ή ακόμη και να βιαστεί «παρά τη θέλησή της», αποτινάσσοντας έτσι και την ενοχή της κατά βάθος εθελούσιας παράδοσής της στο κατώτερο «κτήνος».

Σήμερα, εν έτει 2013, τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην - τρόπος του λέγειν - κυρίως ως προς τα σεxουαλικά ήθη που ήθελαν τους λευκούς με τις λευκές και τους μαύρους με τις μαύρες.

Εις το εξής, οι νότιες προτεστάντισσες Αμερικανίδες αποζητούν το «μαύρο κρέας» όσο και οι άρρενες σύζυγοί τους τα επιπλέοντα σε σος barbecue «spare ribs» (παϊδάκια) και τους λοφίσκους από κουτάκια μπύρας που ως συνέπεια έχουν την εξαφάνιση του «φιρφιρή» τους κάτω από αλλεπάλληλες δίπλες και στρώσεις λίπους.

Μάλιστα, ο αστικός μύθος κάνει λόγο για την ύπαρξη ειδικών γραφείων «συνοικεσίων» για λευκά μεσήλικα ζευγάρια, τα οποία ζητούν τις υπηρεσίες τους για την εξεύρεση του κατάλληλου μαύρου εραστή που θα «ξεζουμίσει» τη γριά κότα όσο ο λευκός λαπάς θα βλέπει, ρωτώντας πού και πού τη σύντρόφό του: «σ' αρέσει αγάπη μου;», για να πάρει ως απάντηση κραυγές και επιφωνήματα που μετά βίας βγάζουν νόημα.

Το δε διαδίκτυο έχει γεμίσει από βίντεο νεαρών γυναικών που διατρανώνουν την «τσουλοσύνη» τους (sluts αυτοαποκαλούνται), μετρώντας την σε ευθεία αναλογία με το μήκος του μορίου του μαύρου επιβήτορα, αλλά και μεσήλικων ρεπουμπλικάνων, όπου ο μαύρος ποτίζει με τον ιδρώτα του τη «φυτεία» της λευκής κυράς όσο ο σεπτός της σύζυγος επιβλέπει αν γίνεται σωστή δουλειά.

Το είδος έχει και δικό του ειδικό όνομα: interracial, δηλαδή διαφυλετικό σεx...

πηγη
iefimerida.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: